Ads Top

Αποκάλυψη Μπραντάο για Ολυμπιακό!


Ο Βραζιλιάνος έδωσε τη νίκη στον Λεβαδειακό στο ματς με την Ξάνθη και στις δηλώσεις του αναφέρθηκε και στο παλιότερο ενδιαφέρον του Ολυμπιακού.




Αναλυτικά όσα δήλωσε στην κάμερα της NOVA:

 «Γνώριζα πολύ καιρό τον Ζοσέ Ανιγκό καθώς ήταν τεχνικός διευθυντής και αφού μου είπε πώς θα έρθει να αναλάβει την ομάδα, ήταν εύκολο για εμένα να έρθω. Ελπίζω ότι θα πετύχω πολλά γκολ, όχι μόνο για μένα αλλά για την ομάδα. Είναι σημαντικό όλοι οι επιθετικοί της ομάδας να σκοράρουν και να έχουν καλή ψυχολογία. Είμαι πολύ χαρούμενος για το τέρμα που πέτυχα αλλά και για τη νίκη, να συνεχίσουμε με αυτή τη φιλοσοφία. Είναι πολύ σημαντικό για εμάς το σημερινό αποτέλεσμα, άλλαξε όλη η φιλοσοφία της ομάδας. Βάλαμε ένα σημαντικό γκολ, παίξαμε πολύ καλά σε αυτά τα πρώτα τέσσερα ματς και πρέπει να συνεχίσουμε όπως ξεκινήσαμε. Έχουμε πολλή δουλειά στις προπονήσεις», είπε αρχικά.

Μεταξύ άλλων ρωτήθηκε για την πορεία του και το πώς ήρθε στην Ευρώπη: «Όλοι οι Βραζιλιάνοι που παίζουν στην πατρίδα θέλουν να έρθουν να παίξουν στην Ευρώπη. Ηταν ένα όνειρό μου που έγινε πραγματικότητα και είμαι ευτυχής για αυτό. Έπαιξα με σπουδαίους ποδοσφαιριστές που έβλεπα στη τηλεόραση και για 8 χρόνια συμμετείχα στο Τσάμπιονς Λιγκ. Παράλληλα σπούδασα βιολογία».

Για το αν έχει άγχος είπε πως «για μένα η πίεση είναι κάτι φυσιολογικό. Να έχεις στο μυαλό σου ότι πρέπει να κυνηγήσεις το καλό αποτέλεσμα για την ομάδα και τον κόσμο της. Αλλά δεν το σκέφτομαι σαν πίεση. Εχω την εμπειρία να σκέφτομαι ότι τα πράγματα θα εξελιχθούν βήμα βήμα».

Ο Μπραντάο ρωτήθηκε και τις πρώτες εντυπώσεις του από την Ελλάδα. «Όταν ο Ζοσέ Ανιγκό με πήρε και μου είπε να έρθω, δεν το σκέφτηκα. Μου είπε πως θα φτιάξουμε δυνατή και καλή ομάδα. Βρήκα καλούς παίκτες, προπονητή, καλή φιλοσοφία ομάδας. Είμαστε έτοιμοι όλοι για ένα καλό πρωτάθλημα, θα φτάσουμε εκεί που θέλουμε με πολλή δουλειά. Γιατί να μην κάνουμε την έκπληξη στο φετινό πρωτάθλημα».

Τέλος, έκανε και ένα σχόλιο για το παλαιότερο «φλερτ» που είχε με τον Ολυμπιακό. «Ο πρόεδρος της Σακχτάρ μου είχε μιλήσει για την πρόταση του Ολυμπιακού και το ενδεχόμενο να αγωνιστώ εδώ. Από την στιγμή όμως που υπήρχε η προοπτική της Μαρσέιγ, είπα στον πρόεδρο να μην έρθω στην Ελλάδα».

sportdog
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.