Ads Top

"Καρφιά" από ΠΑΟΚτσή παράγοντα: "Ο Σαββίδης να δει ότι ο ΠΑΟΚ δεν είναι απλά μια επιχειρηματική μονάδα"


Πρώην πρόεδρος του Δικεφάλου σε δηλώσεις του στο "Metropolis 95,5" αναφέρθηκε στα λάθη που έχει κάνει ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ.


Την αισιοδοξία του πως ο Ιβάν Σαββίδης έχει μάθει από τα λάθη του και ο ΠΑΟΚ πολύ σύντομα θα δικαιώσει τις υψηλές προσδοκίες όλων εξέφρασε μιλώντας στο Metropolis 95.5 ο πρώην πρόεδρος του Δικεφάλου, Απόστολος Οικονομίδης.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για τα εκατομμύρια του Σαββίδη που δεν πιάνουν τόπο: «Είναι γεγονός ότι γίνεται μια πολύ σοβαρή προσπάθεια. Ο Σαββίδης, πλέον, έχει καταλάβει και έμαθε από τα λάθη του. Δεν νομίζω ότι είναι ο άνθρωπος που πετάει αγόγγυστα τα χρήματά του. Θέλει να κάνει πράγματα στον ΠΑΟΚ, ωστόσο, δεν θα ήθελα να τον κρίνουμε αυτήν την στιγμή. Ειδικά φέτος, η χρονιά ξεκίνησε με πολλές φιλοδοξίες. Δεν θέλω να σχολιάσω τίποτα, παρά μόνο να πω υπομονή. Είμαστε στην έναρξη της σεζόν, είναι πολύ άσχημα κάποια αποτελέσματα, υπάρχει και αποκλεισμός από μια ομάδα που πρόσφατα ανέβηκε σε επαγγελματικό επίπεδο. Αυτή τη στιγμή, όμως, θέλω να είμαι συγκρατημένα αισιόδοξος ότι κάνει θα γίνει από εδώ και πέρα. Ξέρω πώς αισθάνεται ο ΠΑΟΚτσής, ωστόσο, δεν είμαστε μακριά από να τον κρίνουμε. Θέλω να πιστεύω πως ο ΠΑΟΚ θα δείξει σύντομα πράγματα και η ομάδα και ο ίδιος Σαββίδης. Ο οποίος Σαββίδης πρέπει να σταματήσει κάποιες ενέργειες και να δει ότι ο ΠΑΟΚ δεν είναι απλά μια επιχειρηματική μονάδα. Είναι ένα βαθύ συναίσθημα που έχει ο φίλαθλος και πονάει. Πολύ περισσότερο, σε αυτές τις εποχές που είναι η διέξοδός του».

Για το ποιες είναι οι λανθασμένες ενέργειες του Ιβάν Σαββίδη: «Κάποιες φορές μπαίνει σε πράγματα που δεν έπρεπε να μπει. Θα πρέπει να επιλέγει τους ανθρώπους που πρέπει να είναι υπεύθυνοι, να τους καθοδηγεί, αλλά να μην είναι ο πρώτος και ο τελευταίος λόγος δικός του. Ο κάθε άνθρωπος που είναι δίπλα στην ομάδα πρέπει να έχει την ευθύνη του. Ο Σαββίδης έχει την ευθύνη της επιλογής των ανθρώπων. Όχι να τους λέει τι να κάνουν και πώς. Αν είναι έτσι, ας είναι μόνος του και ας έχει όλες τις εξουσίες επάνω του. Ανεξαρτήτως του πώς επενδύει, η μεγαλύτερη ευθύνη ενός ιδιοκτήτη, και στην προκειμένη περίπτωση του Σαββίδη, είναι η επιλογή των συνεργατών του, με τις ευθύνες του ο καθείς. Δεν είναι δυνατόν να ακούμε άλλα από τον προπονητή και άλλα από τον ιδιοκτήτη. Θα πρέπει να σταματήσει κάποια στιγμή αυτό και ο καθείς να επικεντρωθεί στη θέση του».

*sportdog.gr
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.