Ads Top

Η τρέλα του «νέου Ρέτσου» και η χειρονομία στην κερκίδα την ώρα του ματς (ΒΙΝΤΕΟ)


Το μεγάλο κέρδος του Ολυμπιακού και η μεγάλη δικαίωση του Τάκη Λεμονή.


Ο Τάκης Λεμονής πήρε το μεγάλο ρίσκο να χρησιμοποιήσει στο αρχικό σχήμα τον νεαρό Δημήτρη Νικολάου σε ένα ματς πολύ δύσκολων συνθηκών, ωστόσο δικαιώθηκε απόλυτα, μιας και ο νεαρός άσος πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση.

Ο Έλληνας στόπερ, παρότι δεν έχει πολλά ματς στην πρώτη ομάδα και διαθέτει μηδενική εμπειρία σε αυτό το επίπεδο, στάθηκε πολύ καλά απέναντι στους μεγάλους άσους της Γιουβέντους και μάλιστα είχε στο ενεργητικό του πολλές σωτήριες παρεμβάσεις.

Μάλιστα, ο Δημήτρης Νικολάου σε αρκετές φάσεις έδειξε να παίζει με άνεση πολύπειρου στόπερ, ενώ έβγαλε άπλετο πάθος στο παιχνίδι του.

Είναι χαρακτηριστική μια φάση στο δεύτερο μέρος, όταν το σκορ ήταν στο 0-0 και έκανε ένα εντυπωσιακό τάκλιν, που με χαρακτηριστική χειρονομία ζήτησε από τον κόσμο του Ολυμπιακού να ξεσηκωθεί στις κερκίδες.

Αναμφίβολα ο νεαρός άσος αποτελεί μεγάλο κέρδος του Ολυμπιακού απ' αυτό το παιχνίδι και σίγουρα αυτό οφείλεται στον τεχνικό των Ερυθρολεύκων που τον πίστεψε και τον χρησιμοποίησε (κόντρα σε όλες τις προβλέψεις) σε ένα τόσο σημαντικό παιχνίδι.

Ο μικρός έδειξε φοβερά στοιχεία στο παιχνίδι του και ποιος θα μπορούσε να αποκλείσει το ενδεχόμενο να εξελιχθεί σε έναν... νέο Ρέτσο από τη στιγμή που ανταποκρίθηκε με επιτυχία σε ένα τόσο απαιτητικό ματς.



*sportdog.gr
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.