Ads Top

Κωμωδία ο Σκίμπε, η χειρότερη ομάδα που έχω δει – Έχουμε παίκτη για τη... Λαμία, μόνο αυτός μου άρεσε


Έξαλλος ο Αλέφαντος μετά την γκέλα της «γαλανόλευκης». Γιατί «κράζει» τον Γερμανό και ποιοι διεθνείς τον εξόργισαν; Πώς είδε την πώληση του Ρέτσου, τι λέει για τον Αραούχο...


Επιστρέφει στην Ευρώπη - Αυτή είναι η επόμενη ομάδα του Ιντέγε!



Δεν ξέρω τι λένε οι δημοσιογράφοι, εμένα με σταματάει ο κόσμος στο δρόμο από όλες τις ομάδες και μου λένε πόσο γουστάρουν να με διαβάζουν. Δεν πίστευα ποτέ ότι θα είχε τόσο μεγάλη διάδοση το ίντερνετ. Εγώ βλέπω λοιπόν δραματική κατάσταση στην Εθνική. Αυτή είναι η χειρότερη Εθνική ομάδα που έχω δει σε όλη μου τη ζωή!

Με ένα ωραίο 4-5-1, η Εσθονία, ποιος η Εσθονία κύριε, σε έπαιζε πολύ δεμένα και ωραία, δεν της έβαζες γκολ ούτε σε 10 ώρες να παίζατε! Ούτε φάση δεν μπορούσες να της κάνεις.

Δραματική κατάσταση στα σέντερ φορ. Έξω ο Μήτρογλου και βλέπεις έναν Βέλλιο να μην έχει πάρει καμία βελτίωση, χειρότερος από πριν, πιο αργός, λες και δεν γυμνάζεται. Βλέπεις το Διαμαντάκο στην Εθνική. Αυτός είναι για τη Λαμία! Για τη Λαμία καλός είναι.

Ο Σκίμπε που έχει καταντήσει κωμωδία, παίρνει τον Μάνταλο και τον κάνει από δεκάρι έξω δεξιά. Ρε δεν μπορεί ο Μάνταλος εκεί, θα το καταλάβετε; Ανύπαρκτος είναι εκεί. Δεν έχει ταχύτητα να πλευροκοπεί.


Νέα κίνηση Ολυμπιακού στην άμυνα με τον παίκτη-λαχείο - Τον "δένει" για τρία χρόνια στο Λιμάνι!



Βάζει ο Σκίμπε 2 χαφ που αυτή τη στιγμή είναι τα χειρότερα χαφ όλων των εποχών στην εθνική ομάδα. Τον Ζέκα και τον Τζιόλη. Αν ολόκληρη Ελλάδα δεν έχει καλύτερα χαφ από αυτούς τότε είναι η χειρότερη φουρνιά που έχει βγάλει ποτέ το ελληνικό ποδόφαιρο. Δεν ξέρουν μπάλα αυτοί οι παίκτες. Καθόλου. Δεν ξέρουν μπάλα τίποτα.

Γιατί δεν παίζεις κύριε Σκίμπε με δύο δεκάρια, βάλε δεξί χαφ και αριστερό χαφ τον Φορτούνη με τον Μάνταλο, και έναν κόφτη πίσω τους να τρέχει.

Μεγάλη απώλεια ο Τοροσίδης και ο Παπασταθόπουλος. Δεν μπορεί ο Ρέτσος να παίζει δεξί μπακ για επιθετικό παιχνίδι.

Ο μόνος που μου άρεσε και θέλω να τον ξαναδώ, είναι ο γιος του Δώνη, ο οποίος έχει το κατά μέτωπο, μπουκάρει και ντριμπλάρει. Πρέπει όμως να τον διδάξουν ποια στιγμή είναι η κατάλληλη για να τραβάει το σουτ. Όχι παίρνω τη μπάλα και πάω όπου να είναι για όσο να είναι.

Η μεταγραφή Ρέτσου είναι η μεγαλύτερη επιτυχία του Μαρινάκη. Αν ήταν άλλος πρόεδρος, μόλις ερχόταν πρόταση 10 εκ. ευρώ θα έβαζε μία κορδέλα στον Ρέτσο και θα τον έστελνε. Φανταστείτε όλους τους άλλους προέδρους, όλους ρε σε όλες τις ομάδες τώρα αλλά και παλαιότερα, να είχαν πρόταση 10 εκ. ευρώ για έναν πιτσιρικά που έπαιξε μόνο 1 χρόνο στον Ολυμπιακό. Κι εγώ ο ίδιος να ήμουν, ξέρετε τι θα έκανα; Ένα παζάρι μικρό να πάρω 12 εκ. ευρώ και γρήγορα θα τον έδινα μην το μετανιώσουν οι Γερμανοί.

Ο Μαρινάκης όμως το τράβηξε και το έφτασε ως πάνω από 20 εκ. ευρώ!

Με ρωτάει ο Σινάνογλου ως που μπορεί να φτάσει ο Ρέτσος και αν μετά από 2-3 χρόνια μπορεί να γίνει καλύτερος από Μανωλά και Παπασταθόπουλο. Ωραία ερώτηση είναι αυτή. Ναι, έχει τα φόντα για να γίνει καλύτερος από τους άλλους διότι ξέρει πιο καλή μπάλα. Ο στόπερ σήμερα στο παγκόσμιο ποδόφαιρο πρέπει να ξέρει και μπάλα. Όμως να δυναμώσει λίγο, να μην μείνει έτσι όπως είναι. Να πάρει προσωπικότητα με μεγαλύτερη σωματοδομή διότι φαίνεται παιδάκι.


Ρεκόρ Μαρινάκη με Ένγκελς - Τι ισχύει στον Ολυμπιακό με τον Βέλγο στόπερ!




Σε ό,τι αφορά τη μεταγραφή του Αραούχο στην ΑΕΚ, έχουν την τρέλα τους αυτοί, τους καταλαβαίνω διότι δεν βλέπουν σπουδαίους παίκτες στην ΑΕΚ και διψάνε, αλλά εμένα ποτέ δεν με τρέλαινε αυτός ο παίκτης. Τον έχω δει και τώρα στην Ισπανία με τη Λας Πάλμας, δεν ακούμπησε την μπάλα. Βέβαια από τους άλλους που είχε τώρα η ΑΕΚ καλύτερος είναι.

Για τον Κονέ τι να πω, λίγα πράγματα. Τελείωσε η σταδιοδρομία του έξω, τρίχες, αυτοί έρχονται να αφήσουν τα ποδοσφαιρικά οστά τους εδώ.

Τους παίκτες που πήρε στο τέλος των μεταγραφών ο ΠΑΟΚ και ο Παναθηναϊκός θέλω να τους δω πρώτα πριν μιλήσω. Έχω ακούσει μεγάλα λόγια κάθε καλοκαίρι και άλλα βλέπω στο γήπεδο. Εγώ βλέπω από την αρχή τον παίκτη. Τον Μολέντο όταν τον είχε πάρει ο Παναθηναϊκός, από το πρώτο ματς μπάνισα ότι ήταν πολύ καλή μεταγραφή και το είπα.

Καλή κίνηση του Ολυμπιακού που έδωσε τον Μανθάτη δανεικό στον ΠΑΣ Γιάννενα να πάρει αγώνες να ψηθεί. Την καλύτερη δουλειά έκανε. Είναι καλός ντριμπλέρ ο μικρός, πρέπει να μάθει να σκοράρει όμως. Αν δεν έχεις το γκολ δεν κάνεις πράγματα στον Ολυμπιακό.





Επιμέλεια: Θέμης Σινάνογλου

sportdog
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.