Ads Top

Η κριτική των παικτών του ΠΑΟΚ: Στο ρυθμό του Ελ Καντουρί


Χωρίς να... θέλξει με την εικόνα του, ο ΠΑΟΚ πήρε το "τρίποντο" απέναντι στον Παναιτωλικό (1-0) αλλά συνεχίζει να προβληματίζει με την εμφάνισή του. Ντεμπούτο για Βιεϊρίνια, μια ακόμη μέρα στην δουλειά για τον Πρίγιοβιτς.




Χάρη στο γκολ του Πρίγιοβιτς, σε μια φάση που δεν... μύριζε γκολ, ο ΠΑΟΚ απέφυγε τα χειρότερα και ανακουφίστηκε με το "τρίποντο" της νίκης, έχοντας σε εξαιρετική ημέρα τον Ελ Καντουρί, ο οποίος αφήνει υποσχέσεις με φόντο το μέλλον. Το SDNA περνάει από "ακτίνες" τους παίκτες του Δικεφάλου.


Αναλυτικά:

Ρέι: Δεν απειλήθηκε ιδιαίτερα από τους αντιπάλους, όπου χρειάστηκε να επέμβει ήταν εκεί και απομάκρυνε τον κίνδυνο με ψυχραιμία, "εξάλειψε" τις παρακινδυνευμένες ενέργειες.

Μάτος: Είχε αρκετά ανεβάσματα και τρεξίματα, ωστόσο, σε ένα ακόμη ματς κακές επιλογές ενώ φάνηκε η έλλειψη συνεργασίας με τον Τζάλμα Κάμπος. Απειλητικός και πάλι στα στημένα, θα μπορούσε να χριστεί και σκόρερ, όντας μέσα σε δυο επικίνδυνες φάσεις του ΠΑΟΚ.

Βαρέλα: Έδωσε μονομαχίες, βγήκε κερδισμένος στις περισσότερες, δεν έλειψαν μερικά λάθη απροσεξίας αλλά έκανε ίσως το καλύτερο φετινό του παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ.

Κρέσπο: Δεν έκανε κακό παιχνίδι, πάνω κάτω στα ίδια με τον Βαρέλα, ωστόσο, κάνει προσπάθεις να προωθήσει το παιχνίδι του ΠΑΟΚ από την άμυνα στον χώρο του κέντρου.

Λέοβατς: Για ακόμα ένα ματς... άχρωμος και άοσμος, με κακές συνεργασίες και ελάχιστα επιθετικά ανεβάσματα. Ο Κροάτης δεν βρίσκεται σε καλό φεγγάρι και μακριά από τον καλό του εαυτό.

Κάτσε: Ως κόφτης βοήθησε πολύ μεσοαμυντικά τον ΠΑΟΚ με τα τρεξίματα του, κάλυψε χώρους, δεν είχε όμως την ανάλογη προσφορά μεσοεπιθετικά. Ανέλαβε τα στημένα του ΠΑΟΚ, τα οποία όμως δεν εκμεταλλεύτηκαν οι συμπαίκτες του.

Τσίμιροτ: Είχε αρκετά τρεξίματα, όμως φάνηκε να έχει έλλειψη συγκέντρωσης όσον αφορά στα πατήματα του στο επιθετικό μισό του ΠΑΟΚ. Του πιστώνεται η ασίστ στο γκολ του Πρίγιοβιτς, δεύτερη για φέτος, κάτι που δεν είχε καταγράψει πέρσι και του "κόστισε".

Ελ Καντουρί: Έδειξε διάθεση και την τεχνική κατάρτιση που διαθέτει, προσπάθησε για συνεργασίες χωρίς όμως το επιθυμητό αποτέλεσμα λόγω της στατικότητας που υπήρχε κατά διαστήματα στη ζώνη του ΠΑΟΚ. Με την είσοδο του Πέλκα, πέρασε για πρώτη φορά στα άκρα της επίθεσης αλλά επανήλθε λίγο αργότερα στην θέση του. Ο Μαροκινός, όσο εγκλιματίζεται καλύτερα στον ΠΑΟΚ, θα αποτελέσει μια σταθερά της ομάδας.

Τζάλμα Κάμπος: Σπάνια του βγήκαν οι συνεργασίες που προσπάθησε να βγάλει με Ελ Καντουρί και Λέο Μάτος, έδειξε επηρεασμένος από το μικροπρόβλημα τραυματισμού που αντιμετώπισε.

Μακ: Άργησε να... μπει στο παιχνίδι, κυρίως γιατί δεν πήρε τα στηρίγματα που ήθελε από τον Λέοβατς, με αποτέλεσμα να είναι εξαφανισμένος στην δεξιά πλευρά. Καλώς αντικαταστάθηκε νωρίς στο β΄ημίχρονο από τον Πέλκα.


Πρίγιοβιτς: Έδωσε "μονομαχίες" με τους αντίπαλους αμυντικούς όμως οι περισσότερες ήταν εκτός περιοχής, με αποτέλεσμα να μην απειλήσει την εστία του Κυριακίδη αφού ήταν... αποκομμένος και πολύ μόνος στην επίθεση, μέχρι το 75'. Ανάμεσα σε τρεις παίκτες του Παναιτωλικού, εκμεταλλεύτηκε άψογα την σέντρα του Τσίμιροτ και "εκτέλεσε" τον Κυριακίδη, σε μια φάση που δεν μύριζε γκολ. Η δουλειά όμως έγινε...

Οι αλλαγές

Βιεϊρίνια: Επέστρεψε... σπίτι του με αρκετή διάθεση. Στα πρώτα του λεπτά στον αγωνιστικό χώρο πρόλαβε να είναι πρωταγωνιστής σε δύο τελικές του ΠΑΟΚ, ενώ δημιούργησε αρκετή αναταραχή στην άμυνα του Παναιτωλικού.

Πέλκας: Η κίνηση - ματ του Λουτσέσκου. Με την είσοδο του "ανέβασε" επιθετικά τον ΠΑΟΚ, δείχνοντας ιδιαίτερα ορεξάτος και ουσιαστικός στο παιχνίδι του. Στο 60΄ ήταν  έτοιμος να πανηγυρίσει το γκολ, αλλά ο Μόρας του το χάλασε πάνω στην γραμμή

Κουλούρης: Μπήκε στην θέση του Πρίγιοβιτς και στο δεκάλεπτο που αγωνίστηκε έδωσε "μάχες" χωρίς όμως να φανεί απειλητικός στην εστία του Κυριακίδη...

sdna
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.