Ads Top

Μεγάλος προβληματισμός στο Λιμάνι - Τι «τρέχει» με Χάσι και τι με Φορτούνη - Όλα τα "καυτά" δεδομένα...


Μόνο ευχάριστο δεν είναι το κλίμα στους Πειραιώτες μετά την ήττα απ' τη Σπόρτινγκ στην πρεμιέρα του Τσάμπιονς Λιγκ. Οι ευθύνες του προπονητή και το απίστευτο με τον αρχηγό.


Μεγάλος προβληματισμός επικρατεί στις τάξεις του Ολυμπιακού μετά την ήττα από τη Σπόρτινγκ στην πρεμιέρα του Τσάμπιονς Λιγκ και κυρίως με την εμφάνιση της ομάδας στο πρώτο μέρος, όταν θα μπορούσε το σκορ να είχε πάρει... αστρονομικές διαστάσεις.

Κι αν, βεβαίως, συνέβαινε αυτό, τότε οι συνέπειες για τους πρωταθλητές θα ήταν άμεσες και ραγδαίες, καθώς είναι δεδομένο ότι τα διοικητικά στελέχη της ΠΑΕ παρακολουθούσαν αποσβολωμένοι τους Πορτογάλους να κάνουν ό,τι θέλουν τους παίκτες των πρωταθλητών μέσα στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης".

Οι ευθύνες βεβαίως βαραίνουν τον Μπέσνικ Χάσι, οποίος χρεώνεται τόσο την κακή τακτική της ομάδας, όσο και αρκετά λάθη στον καταρτισμό της ενδεκάδας, όπως αναλύσαμε σε χθεσινό θέμα μετά το τέλος του αγώνα.

Αν, μάλιστα, δεν υπήρχε η... έμπνευση με τον Πάρντο, ο οποίος "γλύκανε" σε μεγάλο βαθμό την ήττα με τα δύο γκολ του, τότε υπάρχει η εκτίμηση ότι τα πράγματα θα ήταν σήμερα ακόμα πιο δύσκολα για τον Κοσοβάρο τεχνικό.

Πάντως, το δεύτερο συνεχόμενο κακό αποτέλεσμα και κυρίως η εικόνα της ομάδας, δεν άρεσε καθόλου στα υψηλά κλιμάκια της διοίκησης κι αυτό μόνο... ευχάριστο γεγονός δεν μπορεί να είναι για τον προπονητή της ομάδας.

H διαχείριση του Φορτούνη

Την ίδια στιγμή, στο Λιμάνι υπάρχει σοβαρός προβληματισμός και για το μεγάλο αστέρι της ομάδας, τον Κώστα Φορτούνη, ο οποίος ήταν ξανά η σκιά του καλού του εαυτού.

Ο Έλληνας άσος φαίνεται ξεκάθαρα ότι δεν μπορεί να σηκώσει στις πλάτες του την ομάδα, όπως έκανε στο παρελθόν, ενώ χθες έδειξε να μην έχει και καθόλου δυνάμεις.

Στον Πειραιά δεν μπορούν να εξηγήσουν το απίστευτο ντεφορμάρισμα του παίκτη, ωστόσο είναι έτοιμοι να τον στηρίξουν, πιστεύοντας ότι άμεσα θα επανέλθει και θα δείξει την πραγματική του αξία.

Πρόκειται, άλλωστε, για έναν παίκτη που πριν από δύο χρόνια είχε καταφέρει να κεντρίσει το ενδιαφέρον μεγάλων ευρωπαϊκών ομάδων με τις εμφανίσεις στο Τσάμπιονς Λιγκ και δε γίνεται, όπως λένε στο Λιμάνι, να έχει... ξεχάσει την μπάλα που ήξερε.

Το πιο σημαντικό αυτή τη στιγμή είναι η διαχείριση του παίκτη και σε αυτό θα δοθεί βάρος το αμέσως επόμενο διάστημα, σε συνεργασία πάντα και με τον προπονητή.

*sportdog.gr
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.