Ads Top

«Καυτές» ατάκες και αποκαλύψεις Μαρινάκη για Χάσι και Λεμονή!


Όπως είναι γνωστό ο Βαγγέλης Μαρινάκης παρευρέθηκε χθες το βράδυ στο Τορίνο (ήρθε απευθείας με πτήση από την Αγγλία) για να παρακολουθήσει τον αγώνα του Ολυμπιακού με τη Γιουβέντους για τη δεύτερη αγωνιστική των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ.




Η βελτιωμένη εικόνα που παρουσίασαν οι «ερυθρόλευκοι» στον αγωνιστικό χώρο άφησε άκρως ικανοποιημένο το αφεντικό των Πειραιωτών, κάτι που πιστώνεται σε μεγάλο βαθμό στον Τάκη Λεμονή, ο οποίος κατάφερε μέσα σε χρόνο ρεκόρ να αλλάξει πολλά πράγματα στο παιχνίδι της ομάδας.

Πάντως, ο ισχυρός άνδρας των πρωταθλητών δεν δίστασε να παραδεχθεί χθες στους άμεσους συνεργάτες του ότι έκανε λάθος στην περίπτωση του Μπέσνικ Χάσι. Το σφάλμα του, όπως υποστήριζε, είχε να κάνει με ότι στήριξε τον Κοσοβάρο τεχνικό περισσότερο απ' όσο έπρεπε, γεγονός που αποδείχθηκε μοιραίο για την ομάδα.

Στην πραγματικότητα, ο πρόεδρος του Ολυμπιακού έλεγε ότι  θα έπρεπε να τον είχε απομακρύνει από το τιμόνι του συλλόγου μετά την ήττα από τη Σπόρτινγκ στο Καραϊσκακη και έτσι ενδεχομένως να μπορούσε να είχε γλιτώσει τόσο την γκέλα με τον Αστέρα Τρίπολης όσο και την ήττα από την ΑΕΚ.

Πάντως, από τη στιγμή που ο Βαγγέλης Μαρινάκης «τελείωσε» από την τεχνική ηγεσία τον Κοσοβάρο τεχνικό, ο μόνος άνθρωπος που είχε στο μυαλό του για να αναλάβει τα ηνία του συλλόγου ήταν ο Τάκης Λεμονής.

Όπως έλεγε χθες το αφεντικό των Ερυθρολεύκων, δεν τέθηκε καν ζήτημα για το ποιος θα ήταν ο αντικαταστάτης του Μπέσνικ Χάσι. Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού έχει την καλύτερη άποψη για τον 57χρονο Έλληνα προπονητή και πιστεύει ότι μπορεί να οδηγήσει την ομάδα ξανά στις επιτυχίες.

sportdog
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.