Ads Top

«Φέρνει πρόεδρο στον ΠΑΟ ο Μαρινάκης;»


Αποκαλυπτικό άρθρο για το πώς έφτασε το Τριφύλλι στην παρακμή.


Η κατρακύλα και η σημερινή κατάντια του Παναθηναικού δεν ήταν ούτε απότομη, ούτε και ραγδαία. Σιγά-σιγά άρχισε να ξηλώνεται το πουλόβερ. Και ξέρετε από πότε ξεκίνησαν όλα; Από τότε που ο αρχηγός της οικογένειας, ο Βαρδής, πέταξε έξω από την ομάδα τον αδερφό του, Γιώργο, και ανέθεσε εν λευκώ τα ηνία της ομάδας στο γιο του, τον Τζίγγερ.

Κρυστάλλινος και πεντακάθαρος ο χαρακτήρας του Τζίγγερ, ήταν αδύνατο να αντιμετωπίσει και να ανταπεξέλθει απέναντι στη λαίλαπα που λεγόταν Σωκράτης Κόκκαλης. Ήταν αδύνατον για τον Τζίγγερ να δράσει στο παρασκήνιο, να φτιάξει δικές του παράγκες και να γίνει το αφεντικό του ελληνικού ποδοσφαίρου. Δεν ήταν τέτοια η φτιάξη του και η μάρκα του. Επόμενο ήταν λοιπόν ο Σατανάς ο Κόκκαλης να περάσει τον Παναθηναϊκό από πριονοκορδέλα.

Αντίθετα ο Καπετάνιος δεν είχε τον χαρακτήρα του Τζίγγερ. Μπορούσε να φτιάξει κι αυτός τη δική του παράγκα, να έχει κάνει δικιά του την ΕΠΟ, όπως τότε με τον Ζουμπογιώργο, και γενικά είχε τη δυνατότητα να αντιμετωπίσει και να κοντράρει τον Κόκκαλη. Με άλλα λόγια, ναι μεν ο Σώκρατες ήταν φοβερός σε εξυπνάδα, αλλά και παρασκήνιο, όμως, όλα αυτά τα χρόνια έπαιξε χωρίς να έχει απέναντί του κανέναν αντίπαλο.

Στη συνέχεα που ανέλαβε τον Ολυμπιακό ο Μαρινάκης, ποιον είχε απέναντί του για αντίπαλο; Αν είναι δυναμόν(!) τον Αλαφούζο. Τον κατάπιε αμάσητο.

ΥΓ: Ερώτηση, απλά μια ερώτηση. Τον καινούργιο πρόεδρο του Παναθηναϊκού ποιος θα τον ορίσει, ο Μαρινάκης;

*sportdog.gr
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.