Ads Top

Δεν κρατιούνται οι παίκτες του ΠΑΟ - Τα δύο πρώτα μεγάλα ονόματα που ετοιμάζονται να φύγουν!


Δεν έπιασε τόπο η ομιλία του Μαρίνου Ουζουνίδη.


Στη χθεσινή συνάντηση με τους αρχηγούς του Παναθηναϊκού ο Μαρίνος Ουζουνίδης προσπάθησε να ηρεμήσει τους παίκτες του και τους ζήτησε να προσπαθήσουν να μείνουν συγκεντρωμένοι στις αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας.

Παράλληλα, αντιλαμβανόμενος την αγωνία που υπάρχει για το μέλλον του συλλόγου, τους είπε να κάνουν υπομονή μέχρι να ξεκαθαρίσει η κατάσταση.

«Όσο μπορείτε», ήταν, βέβαια, η χαρακτηριστική ατάκα του Έλληνα τεχνικού, βλέποντας τους ποδοσφαιριστές του να κάθονται κυριολεκτικά σε αναμμένα κάρβουνα.

Πάντως, η αλήθεια είναι ότι αυτή τη στιγμή κανένας παίκτης δεν έχει οικονομικό πρόβλημα. Οι πρώτες καθυστερήσεις αναμένεται να προκύψουν μέσα στον Οκτώβριο και τότε αναμένεται να αρχίσουν και οι πρώτες αντιδράσεις των ποδοσφαιριστών.

Αν και, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες του sportdog.gr, ήδη υπάρχουν κάποιοι παίκτες που προετοιμάζουν την επόμενη μέρα, θέλοντας να προλάβουν τις αρνητικές εξελίξεις που έρχονται.

Μέσα σε αυτούς είναι οι Μολέντο - Λουντ, των οποίων τα συμβόλαια λήγουν, οι συζητήσεις για την ανανέωσή τους «πάγωσαν» μετά την αποχώρηση του Γιάννη Αλαφούζου και οι δύο παίκτες είναι λογικό να έχουν αρχίσει να ψάχνονται για τον επόμενο σταθμό της καριέρας τους.

Όσον αφορά το μέλλον των υπόλοιπων παικτών κι αν δεν αλλάξει κάτι διοικητικά, θα μπορούν εύκολα με μια προσφυγή να κερδίσουν την ελευθερία τους. Κι αυτό, βεβαίως, θα είναι ό,τι χειρότερο για την ομάδα, μιας και μέσα στον Γενάρη αναμένεται να υπάρξει σημαντική αποδυνάμωση του ρόστερ.

Όπως, βέβαια, σας έχουμε ξαναγράψει σε αυτό το ενδεχόμενο, ο Μαρίνος Ουζουνίδης αναμένεται να ακολουθήσει τους παίκτες του και δεν πρόκειται να μείνει στην ομάδα μέχρι την οριστική της διάλυση.

*sportdog.gr
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.