Ads Top

Τα σημάδια που...τελειώνουν τον Μπέσνικ Χάσι!


 H απουσία του Μαρινάκη από το παιχνίδι Κυπέλλου Ολυμπιακός – Αστέρας Τρίπολης, το «μήνυμα» των οργανωμένων και το…ρεπορτάζ των ατζέντηδων!


Φτάνει η νίκη του Ολυμπιακού στο παιχνίδι Κυπέλλου με τον Αστέρα Τρίπολης, για να χαμηλώσει τα «βολτ» της ηλεκτρικής καρέκλας του Μπέσνικ Χάσι στον πάγκο της πειραϊκής ομάδας;...

Οι νίκες κατά κανόνα φέρνουν χαμόγελα και ηρεμία, ωστόσο στην προκειμένη περίπτωση, η ατμόσφαιρα ήταν και παραμένει βαριά εντός των «ερυθρόλευκων» τειχών για τον 45χρονο προπονητή.

Βλέπετε, είναι ακόμη νωπές οι μνήμες από το «πάρτι» της Σπόρτινγκ Λισσαβόνας στο Φάληρο στην πρεμιέρα της φάσης των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ που μαζί με τις βαθμολογικές απώλειες στα παιχνίδια πρωταθλήματος με την Ξάνθη και τον Αστέρα Τρίπολης, έριξαν απότομα και κατακόρυφα την δημοτικότητα του Κοσοβάρου τεχνικού στο λιμάνι.

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης εξακολουθεί να βγάζει καπνούς από τα αυτιά και ίσως και να μην είναι και τόσο τυχαία, η απουσία του από το προχθεσινό παιχνίδι Κυπέλλου με τον Αστέρα Τρίπολης.

Ο μεγαλομέτοχος της πειραϊκής ΠΑΕ δεν συνηθίζει τις απουσίες στα εντός έδρας παιχνίδια του Ολυμπιακού και κάθε φορά που δεν βρίσκεται στη σουίτα του, η απουσία του ασφαλώς και κάνει…θόρυβο!Και στην προκειμένη περίπτωση έρχεται να συνδυαστεί – θέλοντας και μη - με την έντονη δυσαρέσκεια που τον διακατέχει τις τελευταίες ημέρες, για τα αποτελέσματα και την κακή εικόνα του Ολυμπιακού στο Τσάμπιονς Λιγκ και την Super League.

Παρεμπιπτόντως, κάποιοι είδαν και θυμήθηκαν πως στο παιχνίδι Κυπέλλου με τον Αστέρα, επέστρεψε στο πέταλο της Θύρας 7 το πανό “Kosovo is Serbia”, κάτι που θα μπορούσε κανείς να το μεταφράσει κι ως ένα «μήνυμα» των οργανωμένων οπαδών προς τον Μπέσνικ Χάσι που όπως προαναφέραμε βλέπει την δημοτικότητά του να βρίσκεται σε ελεύθερη πτώση.

Μια φορά στην εγχώρια πιάτσα των ατζέντηδων κυκλοφορεί πως ο Κοσοβάρος κόουτς είναι ήδη τελειωμένος κι είναι καθαρά θέμα χρόνου να σηκώσει άγκυρα από το λιμάνι. Από την άλλη βεβαίως υπάρχουν και κάποιοι agents που θυμούνται πως και ο Μίτσελ κάποτε ήταν τελειωμένος, αλλά μετά το «διπλό» στο Βέλγιο σε αγώνα με την Άντερλεχτ το γύρισε το κουμπί.

Για να δούμε, τι θα δούμε…

*marca-sl.gr
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.