Ads Top

«Αυτή η ομάδα θα κατακτήσει το φετινό πρωτάθλημα!»


Ο Κωστής Ραπτόπουλος γράφει για τον φετινό πρωταθλητή, το... "ανθρώπινο λάθος" που έγινε υπέρ της ΑΕΚ και εξηγεί γιατί ο Ολυμπιακός είναι χειρότερος από τον Παναθηναϊκό.


Aυτό το πρωτάθλημα θα το πάρει ο λιγότερο κακός και όχι ο καλύτερος. Φαίνεται ότι θα υπάρξει έντονος ανταγωνισμός και στην κορυφή και στις θέσεις που οδηγούν στην Ευρώπη και στην ουρά, αλλά η ποιότητα του πρωταθλήματος είναι μέτρια. Τουλάχιστον θα έχει σπασπένς.

Αυτό που βλέπω είναι ότι ο Ολυμπιακός έχει καταντήσει να είναι χειρότερος και από τον Παναθηναϊκό, με μεγάλα προβλήματα στον χώρο της άμυνας. Για παράδειγμα εναντίον του Αστέρα Τρίπολης οι 3 από τους 4 της άμυνας δεν ήταν στη σωστή θέση (Φιγκέιρας αριστερό μπακ, Ζιλέ δεξιό μπακ, Ρομαό στόπερ), ενώ υπάρχουν και σοβαρά προβλήματα στη θέση του δεκαριού, με τον Μάριν και τον Φορτούνη να θυμίζουν γέρους που πίνουν φρέντο καπουτσίνο έξω από τα ΚΑΠΗ στην Κάτω Τούμπα. Και στους φορ όμως δεν γίνεται καλή διαχείριση στον Ολυμπιακό, καθώς ο Μπεν και ο Ανσαριφάρντ είναι λιγότεροι κακοί αυτή την περίοδο από τον Εμενίκε και τον Τζούρτζεβιτς.

Ο ΠΑΟΚ δείχνει ότι είναι σε κακή βιολογική κατάσταση και φόρμα, αλλά φαίνεται ότι θα έχει άνοδο. Όσον αφορά το γκολ του ΠΑΟΚ, που κατηγορούν τον τερματοφύλακα, υπεύθυνος είναι μόνο ο Μόρας που φαίνεται ότι στα 37 του χρόνια... ξεμωράθηκε! Αλλά και ο Χάβος που έχει απλανές βλέμμα και θα έπρεπε να του έχει πει ότι ο Πρίγιοβιτς είναι επικίνδυνος μόνο στο κεφάλι. Άρα δεν φταίει ο τερματοφύλακας.

Φαίνεται ότι περισσότερο ομάδα για να χτυπήσει το πρωτάθλημα είναι η ΑΕΚ. Με τη Λαμία έδειξε και αγωνιστικές και εξωαγωνιστικές αρετές. Ειδικά όταν απέναντι σε ομάδα που είχε τόσο αμυντικογενείς προσανατολισμούς (δεξιός μπακ έπαιζε ένας στόπερ και δεξιός εξτρέμ ο δεξιός μπακ) έκανε καθαρές φάσεις και μάλιστα ο Χιμένεθ βάζει και τους κεντρικούς χαφ του μέσα στην περιοχή, άσχετα αν δεν βάζουν γκολ και τα χάνουν. Με τον Λιβάγια να δείχνει ότι έχει μεγάλη κίνηση και τεχνική, αν και τον λοιδορούσαμε. Η ΑΕΚ έχει απειληθεί λιγότερο από κάθε άλλη ομάδα στο πρωτάθλημα, γιατί να μην το πάρει αυτή το πρωτάθλημα και να το πάρει ο ΠΑΟΚ ή ο Ολυμπιακός;

Όσον φορά το πέναλτι που δόθηκε υπέρ της ΑΕΚ, είναι δύσκολη φάση. Και δείχνει την πρόθεση του διαιτητή να δει την αμφιβολία υπέρ της ΑΕΚ και όχι κατά της. Δύσκολη φάση, πολύ δύσκολη και είναι ανθρώπινο να γίνει λάθος. Βλέπω την ΑΕΚ περισσότερο έτοιμη να πάρει το πρωτάθλημα και να κάνει φτιάξει γήπεδο, από το να πάρει πρωτάθλημα και να φτιάξει γήπεδο ο ΠΑΟΚ. Πήγε και έβαλε τον Γραμμένο στην ΕΠΟ ο ΠΑΟΚ, αλλά τις πρώτες αγωνιστικές βλέπουμε ότι τον έχουν ξεγραμμένο τον Γραμμένο!

Δύο λόγια και για τα διοικητικά του Παναθηναϊκού: Θεωρώ ότι ο Γιαννακόπουλος κάνει επικοινωνιακή μαγκιά. Αλλά και πριν από λίγα χρόνια όταν ήταν να πάρει πάλι τον Παναθηναϊκό, είχε κάνει πίσω. Θεωρώ ότι αποζητάει τη δημοσιότητα και όχι την ουσία.

*sportdog.gr
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

1 σχόλιο:

Από το Blogger.