Ads Top

Τέλος ο Χάσι!


Τελειώνει άμεσα από τον Ολυμπιακό, ο Μπεσνίκ Χάσι, αφού η απόφαση της διοίκησης του Ολυμπιακού είναι οριστική. Πιθανότατα χωρίς τον Αλβανό τεχνικό στο Τορίνο οι «ερυθρόλευκοι»




Ο Μπεσνίκ Χάσι έπαιζε το «κεφάλι» του στο ντέρμπι με την ΑΕΚ, όπως ακριβώς είχε γίνει ξεκάθαρο μετά το 1-1 με τον Αστέρα Τρίπολης στο πρωτάθλημα. Η ήττα του Ολυμπιακού με 3-2 στο ΟΑΚΑ και μάλιστα με τον τρόπο που ήρθε, απλώς αποτέλεσε την... ταφόπλακα.


Η απόφαση της διοίκησης του Ολυμπιακού να προχωρήσει σε αλλαγή προπονητή είναι ειλημμένη και πλέον το μόνο που απομένει είναι οι σχετικές ανακοινώσει και οι εξελίξεις για την επόμενη μέρα, με την εύρεση του αντικαταστάτη του.

Αμέσως μετά το ντέρμπι του ΟΑΚΑ μάλιστα, θα υπάρξει σχετική σύσκεψη στου Ρέντη, όταν πιθανότατα θα ανακοινωθεί και στον Αλβανό η απόφαση της πειραϊκής ΠΑΕ.

Στην παρούσα φάση, θεωρείται βέβαιο ότι ο Ολυμπιακός θα πάει στο Τορίνο για το ματς της 2ης αγωνιστικής των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ κόντρα στη Γιουβέντους με διαφορετικό προπονητή στον πάγκο του, πιθανώς με υπηρεσιακό μέχρι να βρεθεί ο αντικαταστάτης του Αλβανού τεχνικού.

sdna
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.