Ads Top

Τρελή αποκάλυψη Μιραλάς για Μαρινάκη και Ολυμπιακό!


Ο Κέβιν Μιραλάς βρίσκεται στο Καραϊσκάκη για τον αγώνα του Βελγίου με την Εθνική και έβγαλε την σπουδαία είδηση για τον Ολυμπιακό!

Ο Βέλγος άσος μίλησε στην κάμερα της Cosmote Tv πριν την έναρξη του κρίσιμου αγώνα της Εθνικής με το Βέλγιο και αποκάλυψε ότι προσπάθησε πολύ για να επιστρέψει στον Ολυμπιακό και άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο να γίνει κάτι τέτοιο τον Γενάρη!

Παράλληλα, τόνισε ότι είχε συζήτηση με τον Βαγγέλη Μαρινάκη, αλλά και με τον πρόεδρο της Έβερτον και γενικά έδειξε αποφασισμένος να γυρίσει στην ομάδα όπου λατρεύτηκε όσο λίγοι. Τώρα, το πότε θα γίνει αυτό θα το δούμε στην συνέχεια.

«Εκανα ότι μπορούσα για να γίνει η μεταγραφή. Μίλησα και με τον πρόεδρο της Εβερτον και με τον Βαγγέλη Μαρινάκη για να επιστρέψω στην Ελλάδα. Ολα είναι ανοιχτά όμως για τον Γενάρη. Θέλω και εγώ και η οικογένεια μου να επιστρέψουμε στην Ελλάδα», ήταν η απάντηση του Κέβιν Μιραλάς για το πόσο κοντά έφτασε να γίνει η μεταγραφή του.

Οσο για το παιχνίδι; Ο Βέλγος τόνισε πως «είναι σημαντικό για εμάς το παιχνίδι γιατί με θετικό αποτέλεσμα κλειδώνουμε την πρόκριση στον Μουντιάλ. Επίσης είναι πολύ σημαντικό για μένα να επιστρέφω στο σπίτι μου το Καραϊσκάκη».

sportdog
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.