Ads Top

Απίστευτο σενάριο για Ίβιτς – Ολυμπιακό!


Άλλο πάλι και τούτο. Αυτό το τραβηγμένο (;) σενάριο έχει αρχίσει να ψιθυρίζεται τελευταία σε κάποια στέκια όχι του Πειραιά, αλλά της Θεσσαλονίκης και έπιασαν οι κεραίες του «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗ».


Η στήλη ενεργοποίησε τις πηγές της προς την Πλατεία Αλεξάνδρας και το report που έλαβε, αν μη τι άλλο δεν βγάζει θετικό πρόσημο για τον άλλοτε τεχνικό του ΠΑΟΚ, σχετικά με την προοπτική της μετακόμισής του στο λιμάνι για λογαριασμό των «ερυθρόλευκων».

Μια φορά κάποια καρντάσια στην Θεσσαλονίκη, έχουν να θυμούνται πως μετά το τέλος της περασμένης σεζόν και λίγο πριν ο κόουτς Ίβιτς αποχωρήσει από τον ΠΑΟΚ, είχε κάνει (διακριτικά και σε επιλεγμένα σημεία) το project μιας πιθανής συνεργασίας του εν λόγω τεχνικού με τον Ολυμπιακό, που εκείνη την περίοδο βρισκόταν σε αναζήτηση νέου προπονητή και δεν είχε δώσει καταλήξει ακόμη στον Μπέσνικ Χάσι.

Μάλιστα το συγκεκριμένο project, φέρεται να τέθηκε ακόμη και υπόψιν των ανθρώπων του «Δικεφάλου του Βορρά» κι ενώ ήταν ανοιχτές οι συζητήσεις του Ιβάν Σαββίδη με τον Βλάνταν Ίβιτς σχετικά με την επέκταση της συνεργασίας τους.

Παρεμπιπτόντως, να θυμίσουμε πως ο τραυματισμός του Βλάνταν Ίβιτς από μπουκάλι οπαδού του Παναθηναϊκού στη Λεωφόρο στα πλέι οφ του περασμένου πρωταθλήματος, είχαν αποτελέσει αντικείμενο αιχμηρού σχολιασμού από τον Διευθυντή Επικοινωνία της ΠΑΕ Ολυμπιακός Κώστα Καραπαπά.

Το σχόλιό του μάλιστα συνοδευόταν και από μια φωτογραφία, που έδειχνε τον Βλάνταν Ιβιτς -ως ποδοσφαιριστή του ΠΑΟΚ- να πετάει μπουκάλι στους οπαδούς του Ολυμπιακού, σε παιχνίδι για τα πλέι οφ του πρωταθλήματος το 2010, στο Καραϊσκάκη.

Κάτι που σημαίνει πως η δημοτικότητα του κόουτς Ίβιτς κάθε άλλο παρά σε υψηλά επίπεδα κινείται κάτω στον Πειραιά στο μουράγιο!

Εκτός πάλι κι αν ο χρόνος γιατρεύει όλες (μα όλες) τις πληγές!

*marca-sl.gr
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.