Ads Top

Ραγδαίες εξελίξεις στον Ολυμπιακό μετά τη νέα γκέλα;


Μεγάλος προβληματισμός, «βράζουν» οι φίλαθλοι, τι θα συμβεί με τον προπονητή.


Δεύτερο συνεχόμενο ανεπιτυχές εντός έδρας αποτέλεσμα για τον Ολυμπιακό, καθώς μετά την ήττα από τη Σπόρτινγκ, ήρθε και η ισοπαλία απέναντι στον Αστέρα Τρίπολης στο άδειο "Γεώργιος Καραϊσκακης", που θα μπορούσε να ήταν και ήττα, αν ο διαιτητής δεν καταλόγιζε το αμφισβητούμενο πέναλτι στον Ιγκλέσιας στις καθυστερήσεις του αγώνα.

Η εικόνα των Ερυθρολεύκων ήταν και πάλι πολύ κακή, κάτι που χρεώνεται βεβαίως στον Μπέσνικ Χάσι, ο οποίος έδειξε φανερή αδυναμία να διορθώσει τα κακώς κείμενα του προηγούμενου αγώνα.

Πλέον, η κατάσταση για τον Κοσοβάρο τεχνικό έχει γίνει πολύ δύσκολη και δεδομένου ότι έχει μπει για τα καλά στο "στόχαστρο" των οργανωμένων οπαδών, δεν αποκλείεται να υπάρξουν ραγδαίες εξελίξεις στο Λιμάνι.

Είναι λογικό, άλλωστε, να υπάρχει μεγάλος προβληματισμός στον Πειραιά για τον Μπέσνικ Χάσι, μετά από δύο σερί αναπάντεχες εμφανίσεις κι ενώ η διοίκηση στο μεταγραφικό σχεδιασμό έκανε πραγματικότητα όλες τις επιθυμίες του προπονητή.

Μένει να δούμε, λοιπόν, ποια θα είναι η αντίδραση της ΠΑΕ, από τη στιγμή που και ο κόσμος φαίνεται να ζητάει την άμεση αλλαγή στην τεχνική ηγεσία, ενώ υπάρχει η άποψη πως το επόμενο ντέρμπι με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ είναι εξαιρετικά κομβικό για το μέλλον του Κοσοβάρου τεχνικού...

*sportdog.gr
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.