Ads Top

Τα πάνω-κάτω στον Ολυμπιακό από Χάσι μετά το "κάζο" από τη Σπόρτινγκ!


Τα πάνω-κάτω στον Ολυμπιακό από τον Κοσοβάρο μετά το "κάζο" από τη Σπόρτινγκ - Τι σκέφτεται να κάνει για να ανατρέψει τα δεδομένα; 


Ο Μπέσνικ Χάσι είναι αποφασισμένος να προχωρήσει σε αρκετές αλλαγές στο αρχικό σχήμα ενόψει της αναμέτρησης με τον Αστέρα Τρίπολης, προκειμένου να διορθώσει τα κακώς κείμενα από την πρεμιέρα του Τσάμπιονς Λιγκ απέναντι στη Σπόρτινγκ.

Ο Κοσοβάρος τεχνικός είναι έτοιμος να ανταμείψει τους δύο παίκτες που μπόρεσαν και βελτίωσαν την εικόνα του Ολυμπιακού στο δεύτερο ημίχρονο με τους Πορτογάλους, τον Ζντίελαρ και τον Πάρντο, προσφέροντάς τους φανέλα βασικού.

Η χρησιμοποίηση, μάλιστα, του Ζντίελαρ στην 11άδα αναμένεται να φέρει ένα ντόμινο αλλαγών, καθώς ο νεαρός άσος αναμένεται να πάρει τη θέση του Φορτούνη, με τον Οφοέ να γίνεται "δεκάρι" και να παίρνει τη θέση του Έλληνα άσου πίσω από τον επιθετικό.

Εξάλλου, από χθες σας έχουμε ενημερώσει ότι υπάρχει μεγάλος προβληματισμός στο Λιμάνι για την παρουσία του Φορτούνη και ο Χάσι δείχνει έτοιμος να τον... ταρακουνήσει αφήνοντάς τον στον πάγκο. Ο Κοσοβάρος τεχνικός θέλει να "ξυπνήσει" τον παίκτη και γι' αυτό στο προσεχές παιχνίδι θα του στείλει το... μήνυμα ότι θα πρέπει να αλλάξει πρόσωπο και διάθεση για να επιστρέψει στα βασικά πλάνα.

Παράλληλα, το ίδιο αναμένεται να συμβεί και με έναν εκ των Καρσελά - Μάριν, που είχαν μέτρια απόδοση απέναντι στη Σπόρτινγκ, για να αγωνιστεί ο μεγάλος πρωταγωνιστής για τους πρωταθλητές Φελίπε Πάρντο. Πιθανότατα ο δεύτερος που θα πάρει το... μήνυμα του Κοσοβάρου σε αυτή την περίπτωση να είναι ο Βέλγος εξτρέμ, που είχε χειρότερη παρουσία με τη Σπόρτινγκ και έγινε αλλαγή.

Από εκεί και πέρα, δεν αποκλείεται να γίνει αλλαγή και στο τέρμα, με τον Προτό να παίρνει τη θέση του Καπίνο, κάτι το οποίο αποκάλυψε ο Δημοσθένης Καρμοίρης στο sportdog.gr. Ο Έλληνας πορτιέρο σε αρκετά φετινά παιχνίδια έχει δείξει ασταθής και δεν αποκλείεται ο Χάσι να δώσει τα γάντια του βασικού στον πολύπειρο Βέλγο, παρότι ο Κοσοβάρος τεχνικός δήλωσε πρόσφατα πως ο Καπίνο είναι ο βασικός πορτιέρο των Ερυθρολεύκων.

*sportdog.gr
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.