Ads Top

Απίστευτη ατάκα από τον Χάσι: "Δεν ξέρω αν θα είμαι εδώ σε ένα μήνα" - Τι έγινε με τον Κοσοβάρο κόουτς...


Σε ποιον και γιατί είπε τη συγκεκριμένη ατάκα ο τεχνικός του Ολυμπιακού; Διαβάστε το «καυτό» παρασκήνιο!


O Μπέσνικ Χάσι παρουσιάζει πολύ καλά δείγματα γραφής με τη μέχρι τώρα δουλειά του στον Ολυμπιακό, ενώ η πρόκριση στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ έχει αφήσει άπαντες ικανοποιημένους, τόσο τη διοίκηση όσο και τον κόσμο της ομάδας.

Βέβαια, ο Κοσοβάρος τεχνικός φαίνεται πως είχε μελετήσει πολύ καλά την προοπτική του Πειραιωτών πριν έρθει στη χώρα μας, γι' αυτό και έφτασε αρκετά διαβασμένος.

Τι εννοούμε; Ότι ο Χάσι ήξερε πολύ καλά πού έρχεται, όντας ενήμερος για τη συνήθεια των ελληνικών ομάδων να αντιμετωπίζουν τους προπονητές ως αναλώσιμους και γνωρίζοντας ότι ο πάγκος των Ερυθρολεύκων θεωρείται «ηλεκτρική καρέκλα».

Όταν ο 45χρονος τεχνικός έφτασε στην Ελλάδα, μαζί με τη σύζυγο και τις τρεις κόρες του, επισκέφθηκαν ορισμένα σπίτια για να αποφασίσουν πού θα μείνουν. Αυτή είναι μια διαδικασία που περνά οποιοσδήποτε ξένος έρχεται να εργαστεί στη χώρα μας, ωστόσο ο Χάσι πρωτοτύπησε σε σχέση με τους υπόλοιπους συναδέλφους του ή ποδοσφαιριστές.

Συγκεκριμένα, στις συζητήσεις που είχε με τους σπιτονοικοκύρηδες ο Κοσοβάρος επέμενε να καταβάλει το ενοίκιο κάθε μήνα αντί για τη συνηθισμένη πρακτική που θέλει τους νοικάρηδες να πληρώνουν ανά εξάμηνο ή ανά χρόνο.

Η συγκεκριμένη κουβέντα εξέπληξε τους ιδιοκτήτες των σπιτιών. Ειδικότερα μια σπιτονοικοκυρά τον ρώτησε γιατί δεν επιλέγει τη συνηθισμένη διαδικασία, με τον Χάσι να απαντά χαρακτηριστικά και… αποστομωτικά το εξής: «Θα σε πληρώνω έτσι γιατί δεν ξέρω αν σ’ έναν μήνα ή σε οποιονδήποτε μήνα θα είμαι εδώ»!

sportdog
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.