Ads Top

Νέα απειλή για το πρωτάθλημα από τους διαιτητές!


Mε το που ξεκίνησε μετά κόπων και βασάνων η Superleague, είναι πολύ πιθανό να διακοπεί λόγω διαιτητών!


Παρά τις συνεχείς δεσμεύσεις από τα αρμόδια όργανα, οι διαιτητές της Λίγκας ακόμη δεν έχουν λάβει όλα τα χρήματα που τους οφείλονται, με εξαίρεση ένα ποσό της τάξης των 150.000 ευρώ από τη χορηγία των 900.000 ευρώ του Ιβάν Σαββίδη προς τον συνεταιρισμό. Παρότι η FIFA σε συνάντηση στελεχών με εκπροσώπους των ΠΑΕ στις 26 Ιουλίου ζήτησε να τακτοποιηθεί το ζήτημα και οι παράγοντες είπαν στον επιτετραμμένο της παγκόσμιας ομοσπονδίας Μπιορν Βασάλο ότι το χρέος θα σβηστεί (οφείλονται ακόμα περίπου 700.000 ευρώ), αυτό δεν έχει συμβεί ακόμα.

Όπως αναφέρει το “Documento”, στην επιστολή τους προς τον πρόεδρο της ΚΕΔ, Βίτορ Περέιρα, που έχει την υπογραφή του Τάσου Σιδηρόπουλου, οι διαιτητές προειδοποιούν ότι δεν θα κατέβουν στα παιχνίδια της 3ης αγωνιστικής αν δεν εξοφληθούν όλα τα χρήματα που έχουν λαμβάνειν. Μάλιστα ζητούν επίσημη και γραπτή ενημέρωση από τη Superleague για το χρονοδιάγραμμα των πληρωμών που είναι σε εκκρεμότητα, έτσι ώστε να την κοινοποιήσουν στους υπόλοιπους διαιτητές, καθώς επίσης κι ενημέρωση του προέδρου της ΕΠΟ κ.Γραμμένου “για το υφιστάμενο πρόβλημα που ταλανίζει το σώμα των διαιτητών”.

Το συγκεκριμένο email εστάλη στον Περέιρα στις 28 Αυγούστου και την επόμενη μέρα συναντήθηκαν στα γραφεία της ΕΠΟ ο πρόεδρός της Βαγγέλης Γραμμένος με τους Γιώργο Στράτο και Βασίλη Γκαγκάτση, αποφασίζοντας να μοιραστούν άμεσα στους διαιτητές 400.000 ευρώ και το χρέος να τακτοποιηθεί ως το τέλος Δεκεμβρίου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι σε περίπτωση που κάνουν πράξη την απειλή τους οι διαιτητές, η ΕΠΟ δεν πρόκειται να τους επιβάλει ποινή. Αν απέχουν άλλωστε οι ρέφερι από τα καθήκοντά τους το πρόβλημα θα το έχουν οι ΠΑΕ, καθώς θα ενεργοποιηθούν ρήτρες από τη Nova για τη μη διεξαγωγή των αγώνων.

sportdog
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.