Ads Top

Δήλωση του Λισγάρα που θα συζητηθεί για τη φάση με το χέρι!


Διαβάστε τι δήλωσε ο αμυντικός της Ξάνθης για το πέναλτι που ζήτησε ο Ολυμπιακός στο πρώτο ημίχρονο του αγώνα στα Πηγάδια...


Συγκεκριμένα τόνισε πως δεν είχε πρόθεση να χρησιμοποιήσει το χέρι του και αυτό φαίνεται από το γεγονός πως είναι γυρισμένο με την πλάτη, ενώ στη συνέχεια ανέφερε πως στόχο για τους Ακρίτες είναι η πρώτη πεντάδα στη Σούπερ Λίγκα.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στην εφημερίδα «Live Sport»

Για την ισοπαλία της Ξάνθης κόντρα στον Ολυμπιακό: «Είμαι πολύ χαρούμενος για το γκολ γιατί βοήθησα την ομάδα μου να πάρει τον βαθμό. Για αυτό άλλωστε το πανηγύρισα έντονα».

Για τη φάση για την οποία διαμαρτύρονται οι Πειραιώτες: «Απλώς έκανα τη δουλειά μου με το γκολ. Όσο για τα παράπονα του Ολυμπιακού για πέναλτι, είναι σαφές ότι δεν είχα πρόθεση, καθώς ήμουν γυρισμένος και δεν είχα αντιληφθεί πού θα πήγαινε η μπάλα, ενώ σίγουρα δεν είχα πρόθεση να χρησιμοποιήσω το χέρι μου».

Για τους στόχους που έχουν θέσει στην ακριτική ομάδα για τη φετινή σεζόν: «Ασφαλώς και θέλουμε να φτάσουμε όσο γίνεται ψηλότερα με την Ξάνθη, γιατί όχι και στην πρώτη πεντάδα, κερδίζοντας μία θέση στα Κύπελλα Ευρώπης. Έχουμε καλή ομάδα και πάνω απ’ όλα, πιστεύουμε ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε».


*sportdog.gr


Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.