Ads Top

Η κριτική των «ερυθρόλευκων»


Σε ένα ματς που το είχε «πιάτο», στο 0-2, κατάφερε να χάσει μετά την τραγική εικόνα και τις αλλοπρόσαλλες επιλογές του Χάσι στην επανάληψη, μετά το 50-55΄. Η παρουσία του εξαιρετικού Οτζίτζα αλλά και η καλή εικόνα του Ταχτσίδη όσο έπαιζε στον άξονα ξεχώρισαν για τους «ερυθρόλευκους».




Αναλυτικά η κριτική των παικτών του Ολυμπιακού στην ήττα από την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ (2-3):


ΚΑΠΙΝΟ: Παρότι μπήκε «ζεστός» στο ματς έχοντας δύο πολύ καλές επεμβάσεις, «έπνιξε» το πρώτο γκολ της ΑΕΚ ενώ και στο δεύτερο παρότι ο Χριστοδουλόπουλος εκτέλεσε εξαιρετικά η αντίδραση του ήταν κάκιστη.

ΕΛΑΜΠΝΤΕΛΑΟΥΙ: Πολύ καλός στο πρώτο ημίχρονο, στην επανάληψη όμως και με τον Ολυμπιακό μετά το γρήγορο 0-2 να παίζει στο μισό του γήπεδο δέχθηκε πολύ μεγάλη πίεση.

ΡΟΜΑΟ: Είναι να απορεί κανείς γιατί ο Χάσι τον έβγαλε από το ματς σε ένα διάστημα που ο ίδιος ουσιαστικά επέλεξε να περιμένει στωικά η ομάδα του στο μισό γήπεδο. Προφανώς φοβήθηκε για δεύτερη κίτρινη κάρτα όμως η επιλογή του αυτή στέρησε «τσαμπουκά» από την ομάδα αλλά και έτσι όπως αποφάσισε να ανακατέψει τα πράγματα τα έκανε χειρότερα.

ΕΝΓΚΕΛΣ: Πολύ καλός στο διάστημα που ο Ολυμπιακός είχε στα χέρια του το ματς, στην συνέχεια και αυτός δεν άντεξε στην πίεση με τους «ερυθρόλευκους» να παίζουν ανορθόδοξα.

ΦΙΓΚΕΙΡΑΣ: Πολλά προβλήματα στην μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα στο αμυντικό κομμάτι, δεν βγήκε στο επιθετικό κομμάτι.

ΤΑΧΤΣΙΔΗΣ: Εξαιρετικό παιχνίδι όταν έπαιζε ως «6αρι», με ηρεμία και σωστές επεμβάσεις. Όταν μπήκε στόπερ «χάθηκε».

ΖΙΛΕ: Έβγαλε πολύ ενέργεια στον άξονα ειδικά στο διάστημα από το 15΄έως και το 50-55΄όπου ο Ολυμπιακός έλεγχε τον αγώνα. Παίζοντας όμως όλη η ομάδα πίσω δέχθηκε τεράστια πίεση και αυτός.

ΟΤΖΙΤΖΑ: Ο μεγάλος πρωταγωνιστής του Ολυμπιακού. Τα έκανε όλα, με την έξυπνη εκτέλεση του πλαγίου στο 0-1, την γκολάρα στο 0-2, το μυαλωμένο παιχνίδι του, τις ασίστ που έδωσε.

ΜΑΡΙΝ: Μεγάλο γκολ από τον Γερμανό που όσο είχε δυνάμεις ήταν καλός. Στην επανάληψη άργησε πολύ ο Κοσοβάρος τεχνικός να τον βγάλει.

ΚΑΡΣΕΛΑ: Ο μοιραίος του Ολυμπιακού. Έχασε δύο μεγάλες ευκαιρίες για γκολ στο 0-0 και στο 0-1. Πολλά λάθη και λίγα πράγματα από έναν παίκτη που η ομάδα περιμένει πολλά.

ΕΜΕΝΙΚΕ: Δεν φάνηκε ο Νιγηριανός, που στο πρώτο ημίχρονο πάντως βγαίνοντας στα άκρα έκανε δουλειά. Στην επανάληψη ήταν απελπιστικά μόνος του.

ΣΕΜΠΑ: Μπήκε για να παίξει στη θέση του Μάριν αλλά πρόσφερε ελάχιστα.

ΖΝΤΙΕΛΑΡ: Πέρασε στη θέση του Ρομαό για να παίξει στον άξονα σε ένα διάστημα που ο Ολυμπιακός αμυνόταν συνεχώς.

ΠΑΡΝΤΟ: Τον έβαλε ο Χάσι όταν η ζημιά είχε γίνει με τον Κολομβιανό να μην έχει συμμετοχή ουσιαστική στο μικρό διάστημα που έπαιξε.

sdna
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.