Ads Top

Ολική ανατροπή με τον Καπίνο; – Αυτός παλεύει να τον φέρει πίσω!


Εξαιρετικά αβέβαιο παραμένει το μέλλον του Στέφανου Καπίνο στον Ολυμπιακό, καθώς όπως σας αποκαλύψαμε με χθεσινό ρεπορτάζ, η απόφαση για την τιμωρία του ήταν «διαταγή» του Βαγγέλη Μαρινάκη, κάτι που φαναρώνει ενδεχομένως πόσο σοβαρό είναι το παράπτωμα στο οποίο υπέπεσε ο διεθνής γκολκίπερ μετά το ντέρμπι με την ΑΕΚ.




Ο Έλληνας πορτιέρε θα συνεχίσει να προπονείται με τη δεύτερη ομάδα, ενώ δεν αποκλείεται τον Γενάρη να τεθεί θέμα αποχώρησής του, αν, φυσικά, μέχρι τότε δεν έχει σημειωθεί κάποια σημαντική εξέλιξη.

Πάντως, η περίπτωση να προκύψει ολική ανατροπή στο θέμα του Στέφανου Καπίνο δεν είναι και τόσο απίθανη, από τη στιγμή που ο παίκτης φαίνεται πως έχει έναν μεγάλο «σύμμαχο» μέσα στην ομάδα, που δεν είναι άλλος από τον Τάκη Λεμονή!

Ο Έλληνας τεχνικός πιστεύει πολύ στις ικανότητες του Έλληνα πορτιέρε, τον θέλει στην ομάδα κι αυτό είναι κάτι που τόνισε στους ανθρώπους της διοίκησης στις πρώτες του συζητήσεις για τον Ολυμπιακό.

Πάντως, είναι γεγονός ότι στην αρχική κουβέντα που έκανε ο Τάκης Λεμονής για τον Έλληνα γκολκίπερ δεν υπήρξε ανταπόκριση από τη διοίκηση, αλλά εκτιμάται ότι ο κόουτς των πρωταθλητών πολύ σύντομα θα θέσει ξανά το θέμα στα υψηλόβαθμα στελέχη της ΠΑΕ.

Ο Τάκης Λεμονής θεωρεί ότι μπορεί να αλλάξει τα δεδομένα για τον παίκτη και θα παλέψει να τον επαναφέρει στην ομάδα. Εξάλλου, μόνο τυχαία δεν μπορεί να θεωρηθεί η επιλογή του να αλλάξει τον προπονητή τερματοφυλάκων της ομάδας και να φέρει τον Παναγιώτη Αγριογιάννη, ο οποίος ήταν αυτός που είχε αναδείξει τον Στέφανο Καπίνο.

Αν, μάλιστα, «Sir Takis» κατορθώσει να γυρίσει το κλίμα στην ομάδα και να επαναφέρει τον Ολυμπιακό στις επιτυχίες, τότε θα μπορεί πιο εύκολα να πετύχει την επαναφορά του διεθνούς κίπερ...

sportdog
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.