Ads Top

Αποθέωσε Λάζαρο ο Σκίμπε!


Εντυπωσιασμένος με το 2ο γκολ του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου στο ντέρμπι της ΑΕΚ με τον Ολυμπιακό ήταν ο Μίχαελ Σκίμπε, ο οποίος φαίνεται πως θα καλέσει τον διεθνή άσο ξανά στην Εθνική ομάδα. 


Αντίστροφα για την επιστροφή του στην Εθνική Ελλάδας μετράει από χθες ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος, ύστερα από τη νέα εκπληκτική του εμφάνιση στη νίκη με σκορ 3-2 της ΑΕΚ επί του Ολυμπιακού στο ΟΑΚΑ.

Ο διεθνής μεσοεπιθετικός της «Ένωσης» είναι φορμαρισμένος και αυτό αποδεικνύεται από το γεγονός ότι μέσα σε μία εβδομάδα κατάφερε να σκοράρει 5 φορές στα τελευταία 4 ματς, με την Ριέκα, κόντρα στην Λαμία για το πρωτάθλημα και το Κύπελλο και χθες με αντίπαλο τον Ολυμπιακό.

Στο Ολυμπιακό Στάδιο ήταν και ο Μίχαελ Σκίμπε, ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες του sport-fm.gr έμεινε απόλυτα ικανοποιημένος από την εικόνα του 31χρονου άσου και, μάλιστα, ενθουσιάστηκε με το δεύτερο γκολ που πέτυχε, με την απευθείας εκτέλεση φάουλ (για δεύτερη φορά μετά την Ριέκα) στο 80ο λεπτό του χθεσινού ντέρμπι.

Όλα δείχνουν πως ο Χριστοδουλόπουλος θα είναι στην αποστολή της Εθνικής για τα δύο παιχνίδια με Κύπρο και Γιβραλτάρ, στο πλαίσιο της προκριματικής φάσης του Μουντιάλ της Ρωσίας.

*sport-fm.gr
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.