Ads Top

Θέλει τον Χάσι η Άντερλεχτ!


O φευγάτος (;) από τον Ολυμπιακό Κοσοβάρος τεχνικός, κυκλοφορεί στο προπονητικό…κάδρο της βελγικής ομάδας.


Σε αναζήτηση νέου προπονητή βρίσκεται η Άντερλεχτ, από την στιγμή που ο Ρενέ Βάιλερ αντίκρισε την πόρτα της εξόδου.

Ο 44χρονος Ελβετός προπονητής μπορεί να οδήγησε πέρυσι το σύλλογο στην κατάκτηση του βελγικού πρωταθλήματος, ωστόσο την τρέχουσα σεζόν οι επιδόσεις της ομάδας του δεν ήταν αυτές που περίμενε η διοίκηση και ο κόσμος.

Κι επειδή οι αριθμοί λένε την αλήθεια, η Άντερλεχτ έχει καταφέρει να πανηγυρίσει μόλις δύο νίκες (τρεις ισοπαλίες και δύο ήττες στα υπόλοιπα πέντε παιχνίδια της) και βρίσκεται ήδη εννέα βαθμούς πίσω από την πρωτοπόρο Κλαμπ Μπριζ.

Η τελευταία εκτός έδρας ισοπαλία απέναντι στην Κόρτραϊκ του…δικού μας Γιάννη Αναστασίου, ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι για τη διοίκηση του βελγικού συλλόγου που πλέον βρίσκεται σε αναζήτηση νέου προπονητή.

Ποιος θα μπορούσε να΄ναι αυτός;…

Ακόμη και ο (παλιόφιλος) Μπέσνικ Χάσι αν και εφόσον σημάνει οσονούπω “game over” για τον Κοσοβάρο τεχνικό στον πάγκο του Ολυμπιακού. Δεν αποτελεί μυστικό πως ο 45χρονος τεχνικός βρίσκεται στα…σχοινιά στο λιμάνι και πως το μέλλον του θα κριθεί – εν πολλοίς - στο προσεχές ντέρμπι με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ.

Να θυμίσουμε βεβαίως πως ο Μπέσνικ Χάσι είναι άνθρωπος της Άντερλεχτ. Ποδοσφαιριστής της από το 2000 έως το 2006, ενώ διατέλεσε βοηθός των Γιάκομπς και του Φαν Ντε Μπρομ από το 2008-2014. Ως τεχνικός της έχει μία μεγάλη επιτυχία με το που την ανέλαβε και από εκεί και πέρα δύο αποτυχημένες σεζόν, χωρίς τίτλο.

Όταν του δόθηκε για πρώτη φορά η ευκαιρία να καθίσει στον πάγκο της βελγικής ομάδας, κανείς δεν πίστευε πως μπορεί να…κλέψει το πρωτάθλημα από την Σταντάρ. Κι όμως το…έκλεψε.

Η συνέχεια δεν υπήρξε το ίδιο καλή (στις εγχώριες διοργανώσεις με την Άντερλεχτ να παραμένει εκτός τίτλου) ωστόσο παραμένει διαχρονικά η εκτίμηση των ανθρώπων της ομάδας στο πρόσωπό του. Ας το θυμόμαστε κι αυτό.

*marca-sl.gr
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.