Ads Top

"Τρελάθηκαν" οι ΠΑΟΚτσήδες με τα απανωτά "μπαμ" – "Τώρα έχουμε την καλύτερη ομάδα όλων των εποχών"


Απίστευτα τα σχόλια από τους φιλάθλους του Δικεφάλου, μετά το εκπληκτικό ντεμαράζ στις μεταγραφές! Αποθεώνουν τον... τιτάνα Ιβάν Σαββίδη και θέλουν πίσω τον Φερνάντο Σάντος!

Ξεσηκωμός επικρατεί τις τελευταίες ώρες στον ΠΑΟΚ, καθώς η ανακοίνωση των μεταγραφών Μαουρίτσιο και Βιεϊρίνια, έχουν ανεβάσει στα ύψη το ηθικό των φιλάθλων, ενώ πλέον οι περισσότεροι έχουν ξεχάσει το… στραπάτσο από την Έστερσουντ και σκέφτονται μόνο το double στην Ελλάδα.

Βέβαια, κάνοντας μία αναζήτηση στα social media της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, βρήκαμε και αρκετούς… γκρινιάρηδες φίλους του Δικεφάλου, οι οποίοι δεν μπορούσαν να περιμένουν για την ανακοίνωση του Ζαμπράνο, αλλά και αρκετούς οι οποίοι σχολίαζαν αρνητικά τα... κιλάκια του Βιεϊρίνια και την επιλογή να πάρει το νούμερο... 88.

Οι περισσότεροι, πάντως, έδιναν συγχαρητήρια στον… τιτάνα Σαββίδη, ζήταγαν από την ομάδα τους το πρωτάθλημα, για να ξεχάσουν την «ευρωπαϊκή σφαλιάρα», ενώ κάποιοι έκαναν… όρεξη και για αλλαγή προπονητή, καθώς μετά τις τελευταίες προσθήκες και την έλευση του Πορτογάλου άσου, θέλουν πίσω και τον... Φερνάντο Σάντος.

- Καλές οι μεταφραφές αν και πολύ αργά, χάσαμε το τρένο της Ευρώπης... Τώρα παίρνουμε και Σάντος και πάμε για μεγάλα πράγματα

- πωπω μέσα σε 4 μέρες πήραμε μισή εντεκάδα... αλλάζει η ομάδα!

- Μπράβο στην οικογένεια Σαββίδη!!! Αυτό που ζούμε σήμερα είναι μαγικό!!! Να είναι πάντα καλά και να ζήσουμε μαζί μεγάλες στιγμές!!! Forza Paokara!!!

- Μ(ακ)Α(ντελινο)Ρ(ει)Κ(αντουρι) Ι(μπρα)Ζ(αμπρανο)

- Είμαστε ικανοί να φέρει ο πρόεδρος Μέσι - Ρονάλντο και εμείς ακόμα να βρίσκουμε αιτίες για γκρίνια. Καλή μας πορεία, πρωτάθλημα και Κύπελλο.

- Προσωπικά δεν με νοιάζει τι θα γίνει φέτος γιατί έχουμε αλλάξει προπονητές πήραμε ένα μάτσο παίκτες. Γίνεται να δεθεί αυτή η ομάδα φέτος και αΣ βγούμε 5. Και από του χρόνου με Μακ,βιερινια,Ρέι,πριγιο,ζαπρανο,μαουριτσιο,ελ καντουρι με καλή προετοιμασία και 1-2 μεταγραφές ίδιας αξίαΣ, ναι τότε πας για όλα.

- Ήρθε ο Βιεϊρίνια και κάποιοι κάνουν παράπονα για τον αριθμό 88 στην φανέλα !!! Τι αλλο να ζήσω ρε πουστη μου !!

- μπραβο ρε ΙΒΑΝ τιτανα σημερα εκανες πολλες χιλιαδες κοσμο χαρουμενους...εισαι αξιος πραγματικα

- Έπρεπε να φαμε την π@@@@α απο το χωριο της σουηδιας για να κουνηθητε ......απο μενα δεν θα ακουσετε μπαβο αν δε δω πρωταθλημα......σας βαρεθηκα.....και αν δεν ειστε ικανοι γι αυτο θελω το ουεφα.......!!!!!!

- Καλώς ήρθες πίσω χοντρέ,γιατί σαν το πίτα γύρο απ'όλα ΔΕΝ έχει....

- Δείτε τώρα διάφορα με Βιεϊρίνια. Εκτός της τεχνικής που θα διαφέρει από τους άλλους παίχτες και την ψυχή του που θα δίνει μέσα στο γήπεδο....καλωσόρισες παικταρά μου....αλλάζουμε πλέον επίπεδο...

- Τι να πω μακάρι να παίξει και αυτός και οι άλλοι που ήρθαν γιατί είμαστε για κλάματα... Περιπατητες

- Η ομάδα του Σάντος, η οποία άξιζε τουλάχιστον ένα πρωτάθλημα της οποίας το έκλεψε η βαζέλα... Για να μην ξεχνάμε ποτέ ότι οι γαυροβάζελοι είναι ίδιοι όσες δεκαετίες και να περάσουν...

- Γιατί πρέπει να είμαι ικανοποιημένος με την μεταγραφή Βιεϊρίνια? Τι έχει αλλάξει ουσιαστικά? Τα ίδια λαμόγια στις ίδιες θέσεις είναι. Όποιος παικταράς και να έλθει αν δεν φύγει η αρρώστια των μισθωτών υπαλλήλων, δεν αλλάζει τίποτε. Εκτός Ευρώπης από ανύπαρκτο σχεδιασμό και ενώ όλοι φωνάζουν, ο υπεύθυνος για τον μπουλκουμέ τεχνικος διευθυντής, συνεχίζει σαν να μην έχει συμβεί τίποτα!Ανύπαρκτος Προπονητής και η ζωή συνεχίζεται. Καλώς μας ήλθε η παικτούρα, αλλά δεν φτάνει!

- Βιεϊρίνια, Θα φυγουν τα κουμπια απο το πουκαμισο τοσα κιλα

- Καλως ηρθες στο σπιτι σου! Γινε ο ηγετης της ομαδας κ μαθε στους συμπαικτες σου τι θα πει ΠΑΟΚ

- Αξιζες πολλά περισσότερα απ τι πήρες την πρώτη σου θητεία στην ομάδα μας τώρα πιστεύω οτι ήρθε η ωρα σου να πάρεις πολλά περισσότερα απ τι αξίζεις μεγάλε αρχηγε καλός ήρθες σπίτι σου!!

- Τώρα φταίει η ΠΑΕ πού διάλεξε αυτό το νούμερο δεν έχει καμία αξία ή μεταγραφή αν δεν πάρει το 20 . Αυτός είναι ο παοκτσης πάντα θα ανακαλύπτει κάτι για να φέρει κλάψα. Λοιπόν σας τον έφερε με το 88 για να συνδράμετε Κ εσείς άντε στην μπουτίκ να αγοράσετε 8888 φανέλες άντε όλο γκρίνια είστε.
Σας έδειξε πόσα καβούρια έχει ο Ιβάν τώρα η σειρά σας να του πείτε Ευχαριστώ 8888 φανέλες μπορείτε ντεμέκ παοκακια

- Βάση ονομάτων έχεις την καλύτερη ομάδα όλων των εποχών πλέον ήταν και ο μόνος τρόπος για κανείς 23 με 24 νίκες για να πάρεις πρωτάθλημα αν μείνεις κοντά ως τον Δεκέμβρη θα τους τσακίσεις τα κόκαλα εσύ θα ρολαρεις και τα γαυρακια θα πέφτουν με αυτούς περνάς από Λαμία και νιόνιο πριν δεν περνουσες.

*sportdog.gr
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.