Ads Top

Ποια... Εθνική και ποια ήττα; Τρελό πανηγύρι για όσα γίνονται στο Ευρωμπάσκετ, σε τεράστια ελληνική ομάδα!


Η Εθνική μας ηττήθηκε από την Γαλλία, όμως στην Ελλάδα μια ομάδα πανηγυρίζει από αυτά που βλέπει από διεθνή άσο της "γαλανόλευκης".

Η Εθνική στο πρώτο της σοβαρό τεστ στο Ελσίνκι δεν παίρνει καλό βαθμό. Δεν είναι ότι έχασε από την Γαλλία. Είναι ότι αυτό έγινε, μετά από άσχημη εμφάνιση στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα. Η ομάδα του Κώστα Μίσσα δέχθηκε 55 πόντους στο πρώτο ημίχρονο, στο 27’ βρέθηκε να χάνει με 24 πόντους, και γενικώς εμφάνισε μία εικόνα, κάθε άλλο παρά τιμητική.

Οι διεθνείς μας έσωσαν τα προσχήματα με την αντεπίθεση που εξαπέλυσαν στην τελική ευθεία του ματς και μάλιστα δεν ήθελε και πολύ να γίνει επική ανατροπή, κάτι, πάντως, που ο έμπειρος και ποιοτικός Ντε Κολό δεν επέτρεψε.

Ο Θανάσης Αντετοκούνμπο πραγματοποίησε μία ακόμη έξοχη εμφάνιση, αποστομώνοντας και πάλι όσους έλεγαν ότι παίζει στην Εθνική, επειδή το επιβάλλει ο αδερφός του, Γιάννης. Ο Τσάβι Πασκουάλ και όλοι στον Παναθηναϊκό πανηγυρίζουν, βλέποντας τον 25χρονο Αντετοκούνμπο να κάνει αυτά, που κάνει στο παρκέ της Helsinki Arena.

Μετά από την ήττα από την Γαλλία η Εθνική στρέφει το βλέμμα της στο κρίσιμο ματς της Κυριακής (3/9) με την Σλοβενία. Αν χάσουμε, δεν χανόμαστε, αλλά μπαίνουμε σε μεγάλο κίνδυνο, σχετικά με τη πρόκριση στην επόμενη φάση.

Το καλό για μας είναι ότι ξυπνήσαμε στο τέλος του παιχνιδιού με την Γαλλία, δείξαμε ότι έχουμε σφυγμό και δεν παρατάμε κανένα ματς. Επίσης η Σλοβενία δεν είναι Γαλλία. Είναι πιο αδύναμη ομάδα και με μικρότερο βάθος στον πάγκο, οπότε αν είμαστε σοβαροί μπορούμε να κάνουμε την δεύτερη νίκη μας στο τουρνουά.

*sportdog.gr
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.