Ads Top

Aπίστευτο: Πώς έκλεισε τον Λεμονή ο Μαρινάκης - Τι του είπε και η μεταγραφή-έκπληξη


Από το βράδυ της Κυριακής, όταν και έγινε γνωστό ότι ο Μπέσνικ Χάσι αποχωρεί από τον Ολυμπιακό, μετά την ήττα από την ΑΕΚ στο ντέρμπι, κυκλοφόρησαν πολλά ονόματα ως υποψήφιοι αντικαταστάτες του Κοσοβάρου τεχνικού.



Ωστόσο, κόντρα στις αρχικές εκτιμήσεις ότι οι Ερυθρόλευκοι κοιτάζουν λύσεις από το εξωτερικό, προτιμήθηκε ξανά, όπως και πέρυσι μετά τη φυγή του Βασίλη Βούζα, ο Τάκης Λεμονής, ο οποίος γνωρίζει άριστα την ομάδα και το ελληνικό πρωτάθλημα.

Γι' αυτό, άλλωστε, ο Έλληνας τεχνικός προτιμήθηκε έναντι των άλλων μνηστήρων, μιας και από την πρώτη στιγμή οι Πειραιώτες ήθελαν για αντικαταστάτη του Μπέσνικ Χάσι κάποιον που να ήξερε την πραγματικότητα και τη νοοτροπία τόσο του συλλόγου όσο και της Superleague.

Το φοβερό στην υπόθεση είναι ότι ο Τάκης Λεμονής συμφώνησε να επιστρέψει για τρίτη φορά στον Ολυμπιακό... εξ αποστάσεως, μιας και όλα τα σημαντικά στελέχη της ερυθρόλευκης ΠΑΕ βρίσκονταν στο εξωτερικό και συγκεκριμένα στην Αγγλία.

Οι Βαγγέλης Μαρινάκης, Γιάννης Βρέντζος και Ντάρκο Κοβάσεβιτς είναι από το περασμένο Σάββατο στο νησί και έτσι επικοινώνησαν με τον Έλληνα τεχνικό αρχικά τηλεφωνικά και εν συνεχεία με... τηλεδιασκέψεις. Μία έγινε το βράδυ της Κυριακής μετά το ντέρμπι και μία τη Δευτέρα, όταν και στην ουσία οι δύο πλευρές ήρθαν σε συμφωνία.

Μάλιστα, το μήνυμα που έστειλαν στον Τάκη Λεμονή ήταν πως είναι ο καταλληλότερος για να διαχειριστεί την κατάσταση και ότι ήταν η μοναδική λύση που σκέφτηκαν από την πρώτη στιγμή.

Παράλληλα, έγιναν δεκτές και οι εισηγήσεις του Έλληνα τεχνικού για τους άμεσους συνεργάτες του, καθώς ζήτησε την έλευση νέου προπονητή τερματοφυλάκων (του Παναγιώτη Αγριογιάννη που έχει αναδείξει τον Στέφανο Καπίνο στον Παναθηναϊκό), αλλά και την πρόσληψη του Χρήστου Κόντη, ως άμεσου βοηθού του, μια μεταγραφή που προκάλεσε μεγάλη έκπληξη επειδή ο παλαίμαχος άσος είναι «ταυτισμένος» με τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς, καθώς είναι βοηθός του για παραπάνω από μια δεκαετία.

Από την άλλη, δεδομένη θεωρείται η επιστροφή του Εστεμπάν Καμπιάσο, ωστόσο δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμα το ακριβές πόστο που θα πάρει ο Αργεντινός, μιας και αυτή τη στιγμή απασχολείται με μαθήματα προπονητικής.

sportdog
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.