Ads Top

Η Γιούβε «έριξε» 90 εκατ. ευρώ για να πάρει το παιχνίδι από τον Ολυμπιακό!


Μια πάρα πολύ καλή εμφάνιση από πλευράς ερυθρολεύκων στο Τορίνο θα μπορούσε να είχε και καλύτερο τέλος.Ένας άλλος Ολυμπιακός ηττήθηκε στις λεπτομέρειες και για να γίνει αυτό, έπρεπε η Γιουβέντους να ρίξει στο «τραπέζι» 90 εκατ. ευρώ.


Το γεγονός πως ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι δε χρησιμοποίησε από την αρχή τον Γκονσάλο Ιγκουαΐν για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι, δείχνει κάποια πράγματα.

Μπορεί ο προπονητής των μπιανκονέρι να μιλάει με τα καλύτερα λόγια για τον επιθετικό του και να τον στηρίξει στην πίεση που δέχεται από τα μίντια, αλλά η κίνησή του να τον αφήσει στον πάγκο, ξανά, φανερώνει πως ο Μαξ αντιλαμβάνεται το ντεφορμάρισμα του ποδοσφαιριστή.

Με την Τορίνο τον άφησε εκτός ενδεκάδας μετά από όλα τα φετινά παιχνίδια στα οποία έπαιξε σερί και όλοι περιμέναν σήμερα να επανεμφανιστεί ως βασικός. Μάλιστα, δεν ήταν λίγοι αυτοί που υποστήριζαν πως είναι μια καλή ευκαιρία να βάλει μπροστά τις μηχανές και να επιστρέψει στα γκολ απέναντι στη -θεωρητικά- προβληματική άμυνα του Ολυμπιακού. Και όμως, κάτι τέτοιο δεν έγινε, προς έκπληξη πολλών.

Με Ντάγκλας Κόστα αριστερά, Κουαδράδο δεξιά, Ντιμπάλα στη μέση και Μάντζουκιτς στην κορυφή της επίθεσης, ο ακριβοπληρωμένος Αργεντίνος έκατσε στον πάγκο απέναντι στην ομάδα του Τάκη Λεμονή.

Στην Ιταλία οι οπαδοί χωρίστηκαν, όπως αναφέρει χαρακτηριστικά η Tuttosport, η εφημερίδα του Τορίνο. Χωρίστηκαν ανάμεσα σε αυτούς που υποστήριζαν πως ένας «Πιπίτα» δεν μπορεί να κάθεται στον πάγκο σε παιχνίδι Champions League και σε εκείνους που λένε πως το κουμάντο κάνει ο προπονητής και ουδείς δεν είναι πάνω από την ομάδα.

Ο Ιγκουαΐν τελικά επιστρατεύτηκε μετά τη μία ώρα παιχνιδιού. Ο Μαξ βλέποντας πως η Γιουβέντους δεν μπορεί να βρει δίχτυα, τον έριξε στον αγώνα. Και ο Αργεντίνος ήταν αυτός που έσπασε την άμυνα των πρωταθλητών Ελλάδας και άνοιξε στο σκορ στο 67ο λεπτό, λίγο μετά από την ώρα που μπήκε στο χορτάρι του Allianz Stadium.


Ο ποδοσφαιριστής που κόστισε περισσότερα από 90 εκατ. ευρώ στη Γιουβέντους δεν αγωνίστηκε απέναντι στον Ολυμπιακό, την πιο αδύναμη ομάδα του ομίλου. Και ήταν αυτός που, ως αλλαγή, κατάφερε να κάμψει την αντίσταση των ερυθρολεύκων και ν’ ανοίξει το δρόμο για το πρώτο φετινό ευρωπαϊκό τρίποντο.

*forzajuve.gr
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.