Ads Top

Νέα θέση της Θύρας 7 για Χάσι - «Εμείς απόψε θα...»!


Πώς σκοπεύουν να αντιδράσουν στο Καραϊσκάκης οι φανατικοί οπαδοί του Ολυμπιακού.




Συσπειρωμένοι όσο δεν... πάει εμφανίζονται οι οπαδοί του Ολυμπιακού ενόψει της αναμέτρησης με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ.

Οι οργανωμένοι οπαδοί των Ερυθρολεύκων αποφάσισαν να διακόψουν την κριτική προς τον Μπεσνίκ Χάσι και να στηρίξουν την ομάδα τους στην κρίσιμη αγωνιστική καμπή που περνάει, περιμένοντας να βελτιωθούν τα αποτελέσματα και να πάρουν οι παίκτες αυτοπεποίθηση ενόψει του κυριακάτικου ντέρμπι κόντρα τον Δικέφαλο.

Αλλωστε, όπως γίνεται πλέον γνωστό, καμία αλλαγή προπονητή δεν πρόκειται να υπάρξει μέχρι και το ματς με τη Γιουβέντους, τουλάχιστον, την ερχόμενη Τετάρτη. Στην «ερυθρόλευκη» διοίκηση έχουν πάρει απόφαση να δώσουν πίστωση χρόνου στον Χάσι μέχρι και το ματς στο Τορίνο και από εκεί και πέρα και ανάλογα με τα αποτελέσματα και τις εμφανίσεις της ομάδας να αποφασίσουν πώς θα πορευτούν.

Στο πλαίσιο αυτό, οι οπαδοί του Ολυμπιακού δείχνουν αποφασισμένοι να μην δημιουργήσουν... παρατράγουδα σήμερα και να μη δυναμιτίσουν περεταίρω το βαρύ κλίμα στην ομάδα. Μπορεί να υπήρχαν φόβοι στον Πειραιά ότι στο αποψινό ματς Κυπέλλου ο Μπέσνικ Χάσι θα αποδοκιμαζόταν κατά την αναγγελία του ονόματός του από τα μεγάφωνα, όμως κάτι τέτοιο δεν πρόκειται να συμβεί, σύμφωνα με τις πλέον ασφαλείς πληροφορίες.

Οι οργανωμένοι οπαδοί είναι αποφασισμένοι να μη δημιουργήσουν προβλήματα και με... οδηγό τη φωνή τους να σπρώξουν την ομάδα τους σε καλύτερες μέρες, αρχής γενομένης από το ματς με τον Αστέρα Τρίπολης, όπου η νίκη αποτελεί αυτοσκοπό και μονόδρομο (για ψυχολογικούς κυρίως λόγους).

Χαρακτηριστικά είναι τα όσα ακούστηκαν στη χθεσινοβραδινή τηλεοπτική εκπομπή της «Θύρας 7», με τους παρουσιαστές να τονίζουν πως «βάζουμε τέλος στο σχολιασμό προς τον προπονητή, εμείς είμαστε με την ομάδα και στα γήπεδα θα φωνάζουμε μόνο Ολυμπιακός. Η ομάδα διαθέτει πρόεδρο και αυτός ξέρει τι θα κάνει, δεν θα του πούμε εμείς»...

Στο ίδιο μήκος κύματος ήταν και η ανακοίνωση που εξέδωσε μέσω facebook ο σύνδεσμος των οργανωμένων οπαδών στη «Θύρα 7», αναφέροντας χαρακτηριστικά: «Γκρίνιες, διαφωνίες και καταστροφολογίες απαγορεύονται μέχρι την Κυριακή. Ντοπάρουμε την ομάδα για τη μάχη απέναντι στους γιαλαντζί εξυγιαντές!».

Σύμφωνα με όλες τις πληροφορίες, απόψε αναμένεται πολύς κόσμος στο γήπεδο για την αναμέτρηση με τους Αρκάδες, καθώς εκτός όλων των άλλων, πρόκειται για το πρώτο φετινό ματς των εγχώριων διοργανώσεων στο οποίο οι οπαδοί του Ολυμπιακού έχουν πρόσβαση στις εξέδρες του γηπέδου της ομάδας τους.

Στο Λιμάνι υπάρχει αισιοδοξία ότι μπορεί να δώσουν απόψε το «παρών» ακόμα και 20.000 φίλαθλοι, ώστε να... φτιάξουν κλίμα και ατμόσφαιρα για το ντέρμπι με την ΑΕΚ, «ντοπάροντας» τους Ερυθρόλευκους ποδοσφαιριστές για τη μάχη του ΟΑΚΑ, στην οποία ο Ολυμπιακός δεν έχει περιθώριο ήττας για πολλούς λόγους.

Σύμφωνα με τους οπαδούς του Ολυμπιακού, οι όποιες διαφωνίες πρέπει να μπουν στην άκρη για το καλό της ομάδας και να υπάρξει απόλυτη συσπείρωση προκειμένου να... γυρίσει το χαρτί και να προχωρήσει ο σύλλογος στα γνώριμα μονοπάτια επιτυχιών.

Όπως έχει γίνει σαφές, η σκληρή κριτική προς την ομάδα τους, η απαξίωση και οι ειρωνείες από τους αντιπάλους, έχουν πεισμώσει τους πάντες στο ερυθρόλευκο στρατόπεδο και ετοιμάζονται για «απαντήσεις» προς όλα τα μέτωπα.

sportdog
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.