Ads Top

Νέα επίθεση Θύρας 7 σε Θεοδωρίδη - «Έγινε κριτής του κόσμου»! (ΦΩΤΟ)


Οι σχέσεις της Θύρας 7 με τον Σάββα Θεοδωρίδη είναι τεταμένες, αφού οι οργανωμένοι οπαδοί του Ολυμπιακού τίθενται κατά των δηλώσεων του εκ των αντιπροέδρων της ομάδας το τελευταίο διάστημα.




Πρόσφατα εξέδωσε ανκοίνωση κατά του Θεοδωρίδη ο σύνδεσμος Ηλιούπολης - Μπραχαμίου, ωστόσο αυτή τη φορά η κεντρική Θύρα 7 πήρε θέση κατά των δηλώσεων του Θεοδωρίδη με νέα τοποθέτηση!

Συγκεκριμένα, η Θύρα 7 δημοσίευσε στον επίσημο λογαριασμό της στο Facebook, στην οποία -μεταξύ άλλων- δηλώσει ξεκάθαρα ότο διαφωνεί με κομμάτι των δηλώσεων του Σάββα Θεοδωρίδη για τους φίλους του Ολυμπιακού κι την παρουσία τους στο παιχνίδι με τη Γιουβέντους, ενώ τον αποκαλούν «κριτή του Μπουφόν και του κόσμου»!

Αναλυτικά, η ανακοίνωση:

«Συγχαρητήρια στον κόσμο μας που έδωσε το παρών στο παιχνίδι της Τετάρτης !Διαφωνούμε κάθετα με τον Σάββα Θεοδωρίδη ότι δεν ακουγόμασταν άλλωστε όποιος ήταν εκεί ή είδε τον αγώνα από την τηλεόραση άκουσε αρκετές φορές τον κόσμο μας και τα συνθήματα του σε όλη την διάρκεια του αγώνα ακόμα και με αναλογία πολύ μικρότερη σε σχέση με τους αντίπαλους οπαδούς ακόμα και όταν η ομάδα μας ήταν πίσω στο σκορ..Υπάρχουν και άλλα θέματα που διαφωνούμε μαζί του αλλά δεν είναι της ώρας να ασχοληθούμε τώρα... Σαφώς και θα έπρεπε να δώσει ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ στον κόσμο για τα χιλιόμετρα που ταξίδεψε με όλους τους τρόπους και για τα λεφτά που ξόδεψε σε τόσο δύσκολη εποχή μόνο και μόνο για να δει τον Ολυμπιακό μας ! Εκτός από Κριτής της διαιτησίας, του Μπουφόν έγινε πλέον και του κόσμου ...Υ.Γ Προς κάτι δημοσιογραφίσκους του Ολυμπιακου. Ο σύνδεσμος Ηλιούπολης -Μπραχαμίου είναι κομμάτι της Θύρας 7 και τους συνιστούμε να προσέχουν τα λόγια τους...».


sportdog
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.