Ads Top

"Μια ζωή μας ξελασπώνει ο τελειωμένος - Καλό δρόμο στον Χάσι - Ούτε για την Κ-20 δεν κάνει ο Φορτούνης"!


Φοβερό ξέσπασμα των οπαδών του Ολυμπιακού στην επίσημη σελίδα της ομάδας μετά την ήττα από τη Σπόρτινγκ. Διαβάστε τα μηνύματα οργής κατά παικτώ και προπονητή!


Την έντονη δυσαρέσκειά τους για την εικόνα της ομάδας στην πρεμιέρα των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ εξέφρασαν οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού. Μπορεί τα δύο γκολ του Πάρντο να μετρίασαν την πικρή γεύση από την ήττα και τα τρία τέρματα των Πορτογάλων, οι οπαδοί όμως άσκησαν σκληρή κριτική για την εμφάνιση των ποδοσφαιριστών.

Στο επίκεντρο των σχολίων στην επίσημη σελίδα του Ολυμπιακού, στο Facebook, βρέθηκε ο Μπέσνικ Χάσι. Ο Κοσοβάρος τεχνικός "τα άκουσε" για το στήσιμο της ομάδας και συγκεκριμένα για την απουσία καθαρού "κόφτη".

Παράλληλα, οι οπαδοί των πρωταθλητών δυσαρεστήθηκαν με την εικόνα συγκεκριμένων ποδοσφαιριστών, όπως του Μαρίν, του Φορτούνη, αλλά και του Οφόε. Ο μοναδικός που αποθεώθηκε ήταν ο σκόρερ Φελίπε Πάρντο.

Το sportdog.gr συγκέντρωσε μερικά εκ των μηνυμάτων και σας τα παρουσιάζει...

Ειναι δυνατον να μη ξεκινας τον Παρντο? Ο ανθρωπος τρεχει πανω κατω σαν σκυλος!!

Για άλλη μια φορά ο.....τελειωμένος Πάρντο εκθέτει τους προπονηταράδες!

Εκεί στην ΠΑΕ πείτε στον φορτουνη και στον Ένγκελς ότι τους θέλω λίγο για τα χωράφια τώρα που έρχεται το κλάδεμα σιγά σιγά να μας βοηθήσουν

o proponitis mas nomize oti pezame me tin tripoli ???? xoris kofti pou pas re sto c.l.

Δωστε στον Παρντο τη φανελα βασικου να την παρει σπιτι του!!!Ψυχαρα!!!Χασι να δω ποτε θα καταλαβεις οτι ο Φορτουνης δεν κανει να παιζει ουτε στην Κ-20 του Ολυμπιακού πόσο μαλλον να ειναι και "ηγέτης" της ομαδας.

Ο άλλος έπαιξε πιο κλειστά με Παρτιζάν και Ριέκα και ανοίχτηκε με Σπόρτινγκ!!!!!!!Με Μάριν και Φορτούνη στην ενδεκάδα ούτε στην Ελλάδα δεν κατεβαίνεις............................

Αυτες τις αλλαγες επρεπε να τις ειχε κανει απο το 60!!!

Μια ομάδα μόνος σου ρε Πάρντο...

Μια ζωή μας ξελασπωνει, αναρωτιέμαι γιατί δεν παίζει..

Καλό δρόμο αύριο στον κύριο Χασι. Να φανταστώ δε θα βρίσκεται κοντά μας

Ρομαο για στόπερ μόνο στα οικογενειακά διπλά, Ζιλε και Ομαρ μόνο στο κύπελλο, Καρσελά να ζεσταίνει τον Καπινο και τέλος ας πει κάποιος στον Οφοε να αλλάξει ταχύτητα. Ανηφόρα κατηφόρα όλο με τρίτη πάει...

*sportdog.gr
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.