Ads Top

«200 χρόνια στον Τάκαρο, 7άρα με Χάσι»!


Μπορεί ο Ολυμπιακός να ηττήθηκε από τη Γιουβέντους τη 2η αγωνιστική των ομίλων του Champions League, η εικόνα του όμως άρεσε στους οπαδούς του.


Οι «ερυθρόλευκοι» εμφανίστηκαν αλλαγμένοι και μαχητικοί, απείλησαν τη «Μεγάλη Κυρία», αλλά άντεξαν 69 λεπτά. Γι' αυτό οι φίλοι των Πειραιωτών αναγνώρισαν την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών και του Τάκη Λεμονή, τον οποίο και αποθέωσαν μετά το παιχνίδι στο Τορίνο.

Στη σελίδα της ΠΑΕ Ολυμπιακός, στο Facebook έγινε χαμός από μηνύματα. Η πλειοψηφία παραδέχεται το στήσιμο του νέου προπονητή, τον συγχαίρουν και δίνουν το σύνθημα για αντεπίθεση στο πρωτάθλημα. Στους Ολυμπιακούς άρεσε πολύ ο Προτό με τις καίριες επεμβάσεις του, καθώς και οι Νικολάου, Κούτρης, Οτζίτζα, Πάρντο και Φιγκέιρας.

Υπάρχουν, βέβαια, σχόλια κατά του Μπέσνικ Χάσι, για τον οποίο υποστηρίζουν ότι αν παρέμενε με τη Γιουβέντους ο Ολυμπιακός θα δεχόταν πολλά τέρματα.

Το sportdog.gr συνέλεξε μερικά εξ αυτών και σας τα παρουσιάζει...

-Παρόλο που σαν Ολυμπιακός δε θα πανηγυρισω ποτέ μια ήττα, η ομάδα τίμησε τη φανέλα και την ιστορία της απόψε...

-Συνεχίζουμε γερά και δυνατά!

-Θρύλος μόνο, παντού και για πάντα!

-Άψογος Ολυμπιακός. Είδαμε την διαφορά όταν βγήκε ο Κοφτης πόσο ανοίχτηκαμε δυστυχώς.

-Λεμονη προπονητή μεχρι να σβησει ο ήλιος κ Αφήστε τις αλχημείες με ξένους μυρωδιαδες!!!!

-ΠΕΡΗΦΑΝΟΣ ΠΟΥ ΓΕΝΗΘΗΚΑ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ...ΜΠΡΑΒΟ ΟΜΑΔΑΡΑ ΜΟΥ...ΣΕ 3 ΜΕΡΕΣ Ο SIR TAKIS ΕΚΑΝΕ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΑΛΛΑΓΗ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ...ΣΥΝΕΧΗΖΟΥΜΕ ΔΥΝΑΜΙΚΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΓΥΡΗΖΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ ΓΙΑ ΤΟ 45Ο ΚΑΙ 8Ο ΣΥΝΕΧΩΜΕΝΟ....ΘΡΥΛΕ ΣΑΓΑΠΩ

-Βγάλε αυτόν τον Σεμπά δεν ξερει μπάλα το παιδί!Βάλε Φορτούνη!Ο εμενικε σέντερ φορ και καλά και στην μικρή περιοχή με χώρο δίνει πάσα αντί να εκτελέσει!Αν υπήρχε ο Κέβιν θα ήταν όλα διαφορετικά,αλλά με καβούρια στην τσέπη δεν γίνεται τπτ.

-μπραβο παιδια πολυ καλοι,δεν πειραζει. βλεπετε τωρα γιατι φωναζαμε να φυγει ο καρ......... αμεσως μετα την σπορτινγκ ? θα γλιτωναμε και.... τα δεξι μπακ τον ζιλε με αστερα και θα πηγαιναμε οακα οπως πρεπει.....ο ενχελς δεν πρεπει να ανεβαινει ψηλα,σημερα καθαρισε ολες τις ψηλες απλα με ενα κανονικο σεντερ-μπακ διπλα του.....και ξεκουραστε τον οφοε, θα κλαταρει σε λιγο....βεβαια εχουμε θεμα σε ανοιχτο γηπεδο και στην δημιουργια των εξτρεμ...

-Αφήστε το Λεμονή να κάνει τη δουλειά που ξέρει με αυτή την ομάδα. Να ξεκινήσει με βασικό, καλό στήσιμο όπως το σημερινό, κι όχι εβδομαδιαία πειράματα για να αποφασίσει επιτέλους. Τον Πρότο πού τον βρήκε;

-Εμένα πάντως ο Ολυμπιακός μ'αρεσε σήμερα.Ασχετα που χασαμε. Μπράβο στα παιδιά για την προσπάθειά τους Μπράβο στον Λεμονή που επιτέλους έβαλε τους παίκτες εκεί που έπρεπε.Τωρα βλέπουμε τα επόμενα παιχνίδια.Οσο για τους βαζελους που χάρηκαν για την ήττα του Ολυμπιακού να πάνε να κάνουν έρανο για κρατήσουν την ομάδα τους στην κατηγορία.

-Υστερα απο τις κακες μας εμφανισεις με σιρ Τακη καταφεραμε να κοντραρουμε μια υπερομαδα της ευρωπης(που ανετα παει για φιναλιστ) για ολοκληρα 68 λεπτα.Ειχαμε τις φασεις μας,παιξαμε καλη αμυνα,γενικα παιξαμε σαν θρυλος σημερα!

-λυπαμαι για την ηττα μας αλλα ειμαι περιφανος γι αυτο που ειδα!!!200 χρονια συμβολαιο στον Τακαρο..

-Νικολάου, Κούτρης, Οτζίτζα, Πάρντο και Φιγκέιρας ήταν οι καλύτεροι!

-ΚΛΕΙΣΤΟ 4ΕΤΕΣ ΣΤΟΝ ΤΑΚΑΡΟ ΚΑΙ ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΟΝ...ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΠΟΥ ΠΑΛΕΨΕ ΤΟ ΜΑΤΣ!!!

-Δεν πειράζει. Σημασία έχει που είδαμε ποδόσφαιρο. είδαμε τον Ολυμπιακό που λατρέψαμε. Και αυτόν πρεπει να βλέπουμε από δω και έξις

-Η μεγαλύτερη χαρά είναι που στείλαμε κουβά τον κάθε πικραμένο

-και ξαφνικα μετα απο καιρω εμφανίστηκε ο ολυμπιακος ξανα στο γηπεδο

-MΠΡΑΒΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ..ΔΕ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΠΟΥ ΧΑΣΑΜΕ ..ΤΑΚΑΡΟΣ ΛΕΜΟΝΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟΤΟ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟΣ..ΑΝ ΕΙΧΑΜΕ ΛΕΜΟΝΗ ΑΠ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΘΑ ΚΕΡΔΙΖΑΜΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΠΟΡΤΙΝΓΚ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΕΚ..ΠΟΛΥ ΛΑΘΟΣ ΕΠΙΛΟΓΗ Ο ΑΣΧΕΤΟΣ ΧΑΣΙ...

-Τακαρος αστον ρε προεδρε να βγαλει μια χρονια μου φερνεις καθε τυχαιο ο χασι εφτα θατρωγε

-Αν σκεφτούμε ότι είχαμε προτο στον πάγκο και έπαιζε ο καταπινο και τον φρενοβλαβη χασι στον πάγκο αντί του Τακαρου είμαστε άξιοι της μοίρας μας.
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.