Ads Top

Αυτή θα είναι πιθανότατα η 11άδα του Ολυμπιακού!


Η αντίστροφη μέτρηση για τη «μάχη» του Ολυμπιακού με τη Σπόρτινγκ ξεκίνησε, με τον Κ. Νικολακόπουλο να μεταφέρει στον ΣΠΟΡ FM την επικρατέστερη 11άδα των Πειραιωτών! Το δίλημμα για Μάριν ή Φορτούνη.




Τικ τακ τικ τακ…

Η αντίστροφη μέτρηση, για την επιστροφή του Ολυμπιακού στους ομίλους του Champions League, έχει ξεκινήσει, με τους «ερυθρόλευκους» να εμφανίζονται πανέτοιμοι για τη μεγάλη «μάχη» με τη Σπόρτινγκ Λισαβόνας, στο… καυτό «Γ. Καραϊσκάκης»!

Λίγες ώρες λοιπόν, πριν την πρεμιέρα (21:45, φυσικά) των Πειραιωτών στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση, ο Κώστας Νικολακόπουλος μετέφερε στον ΣΠΟΡ FM την επικρατέστερη 11άδα τους.

Αφού, αρχικά, τόνισε ότι «υπάρχουν 15 παίκτες, για 11 θέσεις
» και υπογράμμισε -ωστόσο- πως οι Ζντιέλαρ, Ανδρούτσος και Κούτρης έχουν λίγες πιθανότητες να ξεκινήσουν στο αρχικό σχήμα, στάθηκε στο δίλημμα του Μπέσνικ Χάσι για Φορτούνη ή Μάριν.

Όπως σημείωσε, όμως, ο τεχνικός του Ολυμπιακού πάντα δείχνει να έχει μία προτίμηση στον Γερμανό, σκεπτόμενος, κυρίως, το γεγονός ότι μπορεί να παίξει και ως επιτελικός μέσος και ως εξτρέμ.

Με αυτό το δεδομένο, οι 11, που αναμένεται να ξεκινήσουν κόντρα στα «λιοντάρια», είναι οι εξής: Καπίνο στο τέρμα, Ομάρ δεξιά και Φιγκέιρας αριστερά, Ρομαό και Ένχελς στα στόπερ, Ζιλέ-Οφόε στα χαφ, στο αριστερό «φτερό» ο Καρσελά, στο δεξί ο Σεμπά και ο Μάριν πίσω από τον Τζούρτζεβιτς.

Φυσικά, δεν θα πρέπει να αποκλειστεί κάποια έκπληξη από τον Αλβανό προπονητή…

sport-fm
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.