Ads Top

Έκανε πλάκα ο Κακά με πρώην συμπαίκτη του και... αποβλήθηκε! (video)


Την πιο άκυρη και άδικη κόκκινη κάρτα της καριέρας του δέχτηκε ο Κακά, ο οποίος έκανε πλάκα με πρώην συμπαίκτη του, ο διαιτητής την παρεξήγησε και τον έστειλε στα αποδυτήρια. Δείτε και θα καταλάβετε. (VIDEO)

Καλό το video assistant referee, καλή η πιστή εφαρμογή των κανονισμών, αλλά πολλές φορές το πνεύμα του κανονισμού αποδίδει καλύτερα δικαιοσύνη. Ο Κακά έπεσε... θύμα της τεχνολογίας ή πιο σωστά της άγνοιας του διαιτητή για την σχέση με πρώην συμπαίκτη του, η οποία παρεξηγήθηκε σε τέτοιο βαθμό, που έφερε και την αποβολή του!

Ο 35χρονος Βραζιλιάνος δεν είναι από τους παίκτες που προκαλούν με την συμπεριφορά τους και η καριέρα του έχει δείξει το αντίθετο. Ο άσος της Ορλάντο έχει αποβληθεί δυο φορές όλες κι όλες στην καριέρα του και η δεύτερη συνέβη στο ματς με τη Νέα Υόρκη για το MLS. Και ήταν πέρα ως πέρα άδικη...

Έπειτα από αψιμαχία μεταξύ των παικτών των δυο ομάδων στις καθυστερήσεις του αγώνα και το με το σκορ στο 3-1 για την ομάδα από το "Μεγάλο Μήλο", ο Κακά έπιασε τον Ορελιάν Κόλιν από το στόμα, προκειμένου να σταματήσει να τσακώνεται. Ναι, τον έπιασε λίγο περίεργα, αλλά οι δυο τους γέλασαν όπως έδειξε και η κάμερα, διότι έχουν υπάρξει συμπαίκτες στο Ορλάντο.

Ο διαιτητής συμβουλεύτηκε το VR προκειμένου να μοιράσει κάρτες και έδωσε κόκκινη στον Κακά, ο οποίος μάταια προσπαθούσε να του εξηγήσει τι συνέβη. Ο διαιτητής έκανε πως δεν καταλάβαινε ή δεν ήθελε να ακούσει την εξήγησή του. Πήγε με βάση αποκλειστικά το τι είδε στην εικόνα και όχι με το αν υπήρχε πρόθεση εκ μέρους του Βραζιλιάνου για αντιαθλητική συμπεριφορά.

Μάλιστα, ήταν και ο αντίπαλός του εκεί κοντά στο σκηνικό, αλλά ο ρέφερι ανένδοτος. Λες και αν άλλαζε άποψη, θα γινόταν κάτι...
*sport24.gr 
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.