Ads Top

Ανεπανάληπτο... θέατρο από τον Κυριάκο Παπαδόπουλο! (vid)


Ο Κυριάκος Παπαδόπουλος αντίκρισε την κίτρινη κάρτα στο ματς της Κολωνίας με το Αμβούργο το βράδυ της Παρασκευής προφασιζόμενος χτύπημα αντιπάλου, το οποίο δεν συνέβη ποτέ!


Το Αμβούργο πέρασε νικηφόρα με 3-1 από την έδρα της Κολωνίας το βράδυ της Παρασκευής, κάνοντας το δύο στα δύο στο ξεκίνημα της Μπουντεσλίγκα.


Στο έβδομο λεπτό των καθυστερήσεων η Κολωνία μείωσε σε 1-2 με τον Σόρενσεν και στη φάση του τέρματος των γηπεδούχων ο Κυριάκος Παπαδόπουλος προφασίστηκε χτύπημα από τον Κόρδομπα, το οποίο όμως συνέβη μόνο στη... φαντασία του!

Ο Έλληνας στόπερ του Αμβούργου έπεσε σφαδάζοντας στον αγωνιστικό χώρο, τη στιγμή που ο Κόρδομπα κατευθυνόταν με την μπάλα προς τη σέντρα, κι ενώ ο διαιτητής είχε στραμμένη την πλάτη του στο περιστατικό.

Με τη χρήση του βίντεο αποδείχθηκε ότι ο Παπαδόπουλος όχι απλά δεν είχε χτυπηθεί από τον αντίπαλό του, αλλά πραγματοποίησε ένα.... θέατρο άνευ προηγουμένου, όπως μπορεί να διαπιστώσει κανείς στο βίντεο που ακολουθεί, αντικρίζοντας έτσι την κίτρινη κάρτα.

Στη Γερμανία, η συγκεκριμένη ενέργεια του Έλληνα διεθνή κεντρικού αμυντικού του Αμβούργου, σχολιάστηκε αρκετά, και όπως ήταν φυσικό ασκήθηκε έντονη κριτική, από τη στιγμή άλλωστε που ο Κυριάκος Παπαδόπουλος δεν συνηθίζει τέτοιες ενέργειες...

sdna
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.