Ads Top

Καυτές εξελίξεις στον ΠΑΟΚ: Tσουνάμι αποχωρήσεων, ηχηρές μεταγραφές - "Μουρμούρες" για Μίχελ!


Κόσμος… πάει και έρχεται στην Τούμπα, τρέχει και δεν φτάνει ο Λούμπος Μίχελ αφού το ημερολόγιο δείχνει 20 Αυγούστου. Τι ακριβώς συμβαίνει στο ρόστερ του ΠΑΟΚ; 

Το ρόστερ του ΠΑΟΚ απαριθμεί αυτή τη στιγμή 30 ποδοσφαιριστές. Ο αριθμός αυτός είναι φυσικά μεγάλος, ακόμα και για μία ομάδα όπως ο Δικέφαλος του Βορρά που κατά πάσα πιθανότητα θα έχει ένα πολύ βεβαρημένο πρόγραμμα με συνεχόμενους αγώνες σε Super League, Europa League και Κύπελλο Ελλάδας.

Από αυτούς τους 30 ποδοσφαιριστές, στους οποίους δεν συγκαταλέγεται ο Αμρ Ουάρντα, οι τρεις δεν υπολογίζονται όπως και να έχει από τον Ραζβάν Λουτσέσκου. Αυτοί είναι οι Ζέλικο Μπρκιτς τον οποίο ο ΠΑΟΚ θέλει να… ξεφορτωθεί αλλά δεν μπορεί, ο 18χρονος στόπερ Κώστας Δημητρίου που άφησε καλές εντυπώσεις στην προετοιμασία αλλά δεν υπάρχει «χώρος» γι΄ αυτόν και μάλλον θα προπονείται με την «πρώτη» ομάδα και θα αγωνίζεται με την Κ20, αλλά και ο 20χρονος μέσος Τάσος Δημητριάδης που θα δοθεί ξανά δανεικός.

Από τους υπόλοιπους 27, Λούμπος Μίχελ και Αλεξάνταρ Στανόγεβιτς δεν θα είχαν κανένα πρόβλημα να «αποχαιρετήσουν» τους τέσσερις. Αυτοί είναι ο Αχιλλέας Πούγγουρας τον οποίο αρκετές ομάδες θέλουν να αποκτήσουν ως δανεικό, ο Εργκούς Κάτσε, ο Μάριν Λέοβατς που «ψάχνεται» εδώ και καιρό να φύγει αλλά πλέον κάτι τέτοιο θέλει και ο ΠΑΟΚ, αλλά και ο Στέφανος Αθανασιάδης που ετοιμάζεται να υπογράψει συμβόλαιο με τη Μακάμπι Χάιφα και να αποχωρήσει από τον ΠΑΟΚ μετά από 20 χρόνια!

Εάν τελικά φύγουν και οι τέσσερις παραπάνω, στο ρόστερ του ΠΑΟΚ θα μείνουν 23 ποδοσφαιριστές συμπεριλαμβανομένων των Παναγιώτη Γλύκου και Γιάννη Μυστακίδη που διανύουν περίοδο αποθεραπείας για να ξεπεράσουν τους πολύ σοβαρούς τραυματισμούς που υπέστησαν στην περσινή χρονιά.

Και πάμε στις… ενισχύσεις! Με τον χρόνο να τον πιέζει καθώς ολοένα και λιγοστεύουν οι ημέρες πριν το τέλος της μεταγραφικής περιόδου, ο Λούμπος Μίχελ αναζητεί σίγουρα στην αγορά έναν κεντρικό αμυντικό, έναν αριστερό μπακ λόγω… Λέοβατς, ένα «εξάρι» με διαφορετικά χαρακτηριστικά από αυτά του Χοσέ Κάνιας και έναν μεσοεπιθετικό, ενώ ξεχωριστή είναι η περίπτωση του Αντελίνο Βιεϊρίνια.

Κάνοντας μία… σούμα, μπορεί τις επόμενες ημέρες να αποχωρήσουν από την Τούμπα ακόμα και επτά ποδοσφαιριστές και να έρθουν μέχρι και πέντε! Για να δούμε τι θα προλάβει τελικά να κάνει ο Λούμπος Μίχελ, για τον οποίο υπάρχουν αρκετές… μουρμούρες στη Θεσσαλονίκη λόγω της μεγάλης καθυστέρησης που παρατηρείται στην… αποπεράτωση του ασπρόμαυρου μεταγραφικού πλάνου!

*sportdog.gr
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.