Ads Top

Χαμός με Φιγκέιρας στο Περιστέρι! Πιάστηκε στα χέρια με αντίπαλο, "τιμωρία" από Χάσι (pics)


Σε έξαλλη κατάστταση ο Πορτογάλος αμυντικός στο φιλικό του Ολυμπιακού με τον Ατρόμητο. Βγήκε εκτός ορίων και πήρε... ποινή από τον διαιτητή και τον προπονητή των "ερυθρόλευκων".

Χαμός έγινε με τον Ντιόγκο Φιγκέιρας στο φιλικό του Ολυμπιακού με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι. Ο Πορτογάλος δεξιός μπακ δεν ξεκίνησε βασικός στην αναμέτρηση με τον Μπέσνικ Χάσι να τον παιρνά στο παιχνίδι στο 62' λεπτό αντί του Μίλιτς. Μέσα σε τέσσερα λεπτά ο 26χρονος αμυντικός βγήκε εκτός γηπέδου και δεν ολοκλήρωσε τον αγώνα. Γιατί; Εξαιτίας της συμπεριφοράς του.

Ο Φιγκέιρας στο 65' τσακώθηκε με τον Κυβρακίδη! Μάλιστα έγινε διαπληκτισμός με τον Έλληνα στόπερ του Ατρόμητου, πιάστηκαν στα χέρια και τους χώρισαν οι ψυχραιμότεροι. Στις φωτογραφίες φαίνεται να έρχονται κεφάλι με κεφάλι με τον παίκτη των γηπεδούχων, ο οποίος τον έπιασε από τον λαιμό.

Ο παίκτης του Ολυμπιακού όμως δεν κατάφερε να ηρεμήσει. Τα νεύρα του παρέμειναν τεντωμένα και ο Χάσι τον τιμώρησε αντικαθιστώντας  αμέσως. Ο Κοσοβάρος προπονητής έβαλε στη θεση του τον Νικολάου.

Έτσι ο Φιγκέιρας έφυγε για τα αποδυτήρια σε έξαλλη κατάσταση.

*sportdog.gr
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.