Ads Top

Αποθέωση Χάσι από Ολυμπιακούς! «Έκλεισε στόματα, αλάνι για πάντα στο λιμάνι» (pic)


Αλλαγή κλίματος για τον προπονητή μετά την πρόκριση στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ. Απίθανα σχόλια για τον Κοσοβάρο που έδωσε απαντήσεις.

Μπορεί όταν ήρθε στον Ολυμπιακό να μην υποδέχτηκε ένθερμα, μετά την πρόκριση στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ όμως, ο Μπέσνικ Χάσι κέρδισε και τους πολέμιούς του. Αυτό παρατηρείται με μία πρόχειρη ματιά, στα σχόλια των οπαδών των πρωταθλητών Ελλάδας στην επίσημη σελίδα της ΠΑΕ στο Facebook. Οι των «ερυθρόλευκων» αποθέωσαν την ομάδα τους και απένειμαν τα εύσημα στον Κοσοβάρο τεχνικό. Μάλιστα καλούν όσους τον έβριζαν να αναθεωρήσουν.

Το sportdog.gr συγκέντρωσε μερικά από αυτά και σας τα παρουσιάζει:

Συγχαρητηρια στην ομαδα για την προκριση! Και περισσοτερο στον προπονητη μας που εκανε εξαιρετικη δουλεια σε μικρο χρονικο διαστημα..
Υ.Γ αυτοι που βιαστηκαν να τον βρισουν και να τον βγαλουν αχρηστο θα κανουν κανενα σχολιο?

Μπραβο στον Ολυμπιακο για την μεγαλη προκριση στους ομιλους του chanpions league.Το ειχα πει οτι θα κερδισουμε και θα προκριθουμε.Αλλα ολη η δουλεια ειναι του προπονητη μας του Χασι.Μπραβο προπονηταρα.Κλεισε στοματα σε οσους σε βριζουν!!!

Παιδιά με τον Χασι η ομάδα έχει αρχίσει και βάζει την μπάλα κάτω και παίζει. Υπάρχουν βέβαια αρκετά προβλήματα αλλά πιστεύω ότι είναι στον σωστό δρόμο. Ας του δώσουμε χρόνο και όχι στο πρώτο άσχημο αποτέλεσμα να φωνάζουμε να φύγει. Συγχαρητήρια στην ομάδα μας.

Σήμερα όλοι πρέπει να πανυγηριζουμε.Δεν είναι ωρα να μιλάμε άσχημα για κανένα παίχτη η το προπονητή πόσο δε μάλλον όταν έχει βαλει καθένας κι ενα λιθαράκι γι αυτή τη πρόκριση

Ειναι ομαδα προπονητη.εφερε πολυ καλους παικτες.η αμυντικη λειτουργια θελει δουλεια.μεγαλος ο ρετσος οφοε ζιλε καρσελλα ομαρ ρομαο μαριν. Ο μπεν δεν κανει για αυτη την ομαδα.

ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΜΕ Α.....Α ΚΑΙ ΤΣΑΓΑΝΟ.ΕΦΙΑΛΤΗΣ ΤΩΝ ΑΛΛΩΘΡΗΣΚΩΝ ΓΙΑ ΠΟΛΛΑ ΧΡΌΝΙΑ!!
ΧΑΣΙ αλάνι για πάντα στο λιμάνι!!! Μπράβο ρε .... Να κλείσουν κάποια στόματα

κερδισμένος απόψε ποιό πολύ από όλους δεν είναι άλλος από τον Μπεσνικ χασι. αυτό τον σοβαρό άνθρωπο που μέχρι εχθές τον βρειζανε οι μισοί. απόψε έδωσε απαντήσεις μπραβο του.

Opoios Hasi kerdisei

*sportdog.gr
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.