Ads Top

Δύο άσους "δίνει" ο Ολυμπιακός για τον "killer" - Πώς έκλεισαν το deal - Έχουν "ξεφύγει" οι Ερυθρόλευκοι...


Οι πρωταθλητές απέδειξαν για πολλοστή φορά ότι διαθέτουν τις κατάλληλες διασυνδέσεις στην αγορά για να ολοκληρώνουν τις μεγάλες συμφωνίες. Διάβασε το... καυτό παρασκήνιο.

Μπορεί το deal για τον Ούρος Τζούρτζεβιτς να ήταν "κλεισμένο" εδώ καιρό για τον Ολυμπιακό, όπως πολλάκις είχατε διαβάσει σε ρεπορτάζ του sportdog.gr, ωστόσο για να έρθει ο Σέρβος άσος στην Ελλάδα, οι Ερυθρόλευκοι χρειάστηκε να προσφέρουν αρκετά "δώρα" στους Σέρβους.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες του sportdog.gr, δεν έφταναν τα 2,5 εκατ. ευρώ που έδωσαν οι Πειραιώτες στην Παρτιζάν, αλλά ούτε και το 15% ποσοστό μεταπώλησης.

Η ελληνική ομάδα "βοήθησε" ακόμα τους Σέρβους για να αποκτήσουν και τον τερματοφύλακα Βλαντίμιρ Στοΐκοβιτς, τον πορτιέρο της εθνικής Σερβίας, ο οποίος παίζει αγωνιζόταν στη Νότιτχαμ Φόρεστ.

Οι πρωταθλητές στην ουσία "εξυπηρέτησαν" την Παρτιζάν για να αποδεσμευτεί και να... αποζημιωθεί ο έμπειρος κίπερ, προκειμένου να υπογράψει στους Σέρβους ως ελεύθερος.

Παράλληλα, ο Ολυμπιακός είναι πολύ πιθανό να παραχωρήσει στην Παρτιζάν έναν ακόμη παίκτη, στα πλαίσια της μεταγραφής του Ούρος Τζούρτζεβιτς, τον Σάσα Ζντίελαρ, με τη μορφή του δανεισμού, όπως έχει διαρρεύσει από χθες.

Όλες αυτές οι κινήσεις, βέβαια, αναδεικνύουν το γεγονός ότι οι Ερυθρόλευκοι έχουν καταφέρει να έχουν τις κατάλληλες διασυνδέσεις στην αγορά και πως μπορούν να ολοκληρώσουν ένα deal με διάφορους τρόπους, λόγω των εξαιρετικών τους επαφών με ομάδες και μεγαλομάνατζερ.

*sportdog.gr
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.