Ads Top

"Ψήνεται" τρομακτικό deal στο λιμάνι, θα προκαλέσει αίσθηση σε όλη την Ευρώπη - Πού φτάνουν τα λεφτά...


Τι αναφέρουν οι τελευταίες πληροφορίες για τη συμφωνία που ετοιμάζουν οι πρωταθλητές. Γιατί υπάρχουν μεγάλες πιθανότητες να πέσουν υπογραφές;

Στον Ολυμπιακό πέτυχαν τον μεγάλο στόχο της χρονιάς που ήταν η συμμετοχή της ομάδας στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ και, πλέον, ρίχνουν το βάρος στον μεταγραφικό σχεδιασμό, καθώς οι επόμενες μέρες, μέχρι το τέλος του μηνός, αναμένονται... καυτές.

Πολλά, βέβαια, αναμένεται να εξαρτηθούν από τι θα γίνει τελικά με τον Παναγιώτη Ρέτσο, καθώς αν όντως ο Έλληνας στόπερ πωληθεί με ένα πολύ μεγάλο ποσό, τότε αυτό θα φέρει αλλαγή σχεδίων στο μεταγραφικό πλάνο.

Μάλιστα, οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν ότι είναι αρκετά πιθανό τελικά να παραχωρηθεί ο παίκτης, μιας και η Λεβερκούζεν, η μοναδική ομάδα που "παίζει" αυτή τη στιγμή τόσο δυνατά για τον νεαρό άσο, έχει πλησιάσει κατά πολύ τις απαιτήσεις των Ερυθρολεύκων.

Όπως μετέδωσε το πάντα έγκυρο "Kicker", ο Ολυμπιακός αξιώνει για τον παίκτη αυτή τη στιγμή 20 εκατ. ευρώ, κάτι που φαίνεται να έχει βάση, τη στιγμή που οι Γερμανοί στην τελευταία τους κρούση πρόσφεραν στην ελληνική oμάδα, όμως αναφέρουν οι πληροφορίες του sportdog.gr, περίπου 18 εκατ. ευρώ και 20% ποσοστό μεταπώλησης.

Μία εξαιρετική πρόταση που βρίσκεται μια ανάσα από τα "θέλω" των πρωταθλητών και που δείχνει ότι το deal βρίσκεται αρκετά κοντά, αν και εφόσον η Λεβερκούζεν αποφασίσει να ανεβάσει λίγο ακόμα την προσφορά της.

Υπάρχει, δηλαδή, η εκτίμηση πως στην περίπτωση που οι Γερμανοί ξεπεράσουν τα 20 εκατ. ευρώ στην πρότασή τους, τότε ο Ολυμπιακός θα πει το μεγάλο "ναι", σε ένα πραγματικά αδιανόητο deal για τα ελληνικά δεδομένα.

*sportdog.gr
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.