Ads Top

Αυτό είναι το τεράστιο deal του ΠΑΟΚ μετά τον Ελ Καντουρί – "Κόλπο" που μπορεί να τον εκτοξεύσει


Τι σημαίνει στο παρασκήνιο η διαφαινόμενη απόκτηση του Μαροκινού αστέρα; Πώς οι "ασπρόμαυροι" ετοιμάζονται να μπουν δυναμικά στην αγορά; 

Σε ανοιχτή γραμμή παραμένει ο Δικέφαλος του Βορρά για τη μεταγραφή του Ελ Καντουρί, ο οποίος αναμένεται να μεταβεί στη Θεσσαλονίκη τις επόμενες ημέρες για να ολοκληρώσει την συμφωνία του με τους "ασπρόμαυρους".

Φυσικά, θα πρόκειται για μια μεγάλη κίνηση από πλευράς του Ιβάν Σαββίδη, αφού ο 26χρονος επιτελικός μέσος έχει διαγράψει σημαντική καριέρα στην Ιταλία σε Νάπολι και Τορίνο και με την παρουσία του θα ανεβάσει σίγουρα επίπεδο τους Θεσσαλονικείς.

Πάντως, η περίπτωση του Ελ Καντουρί έχει και κάποιες άλλες παραμέτρους, οι οποίες έχουν να κάνουν με το "άνοιγμα" που προσπαθεί να κάνει ο ΠΑΟΚ προς τον Μίνο Ραϊόλα. Ο Δικέφαλος θέλει να βρίσκεται σε ανοιχτή γραμμή με τον διάσημο ατζέντη και αντίστροφα, καθώς ο τελευταίος έχει ζητήσει να "δουλέψει" την μεταγραφή του Γκόικο Τσίμιροτ.

Παρόλα αυτά, ο Μίνο Ραϊόλα ήρθε... δεύτερος στη συγκεκριμένη υπόθεση, καθώς ο Βόσνιος άσος του ΠΑΟΚ έχει περάσει υπό τη... σκέπη των ανθρώπων του Φάλι Ραμαντάνι, οι οποίοι φέρεται να τον έχουν "κλειδώσει" για άλλη ομάδα, της οποίας δεν έχει γίνει ακόμα γνωστό το όνομα.

Πάντως, τα παραπάνω δείχνουν πως οι γνωστοί μάνατζερ έχουν... εισχωρήσει για τα καλά στα "κοινά" του ελληνικού ποδοσφαίρου και αποκτούν έναν κάποιο έλεγχο, θα λέγαμε, σε όλους τους "μεγάλους" του ελληνικού πρωταθλήματος.

Κι αν για τον Ολυμπιακό είναι συνηθισμένο να κάνει "κονέ" με μεγάλους μάνατζερ, για τον Δικεφάλο αυτές οι κινήσεις είναι σε πρώιμο στάδιο, προκειμένου ο σύλλογος να εξελιχθεί και να αποκτήσει τις κατάλληλες διασυνδέσεις στην αγορά.

*sportdog.gr
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.