Ads Top

Σενάρια για deal 20+ εκατ. ευρώ στον Ολυμπιακό; – Τι ακούγεται για την πώληση που θα... ρίξει τα τσιμέντα


Ποια είναι η αλήθεια για το μέλλον βασικού άσου των «ερυθρολεύκων»; Ετοιμάζεται όντως μια... τρελή συμφωνία κι αν ναι, ποιος μπορεί να την κάνει;

Το φετινό καλοκαίρι ήταν "καυτό" για τον Ολυμπιακό όσον αφορά στα μεταγραφικά θέματα και αναμένεται να κρατήσει αμείωτο το ενδιαφέρον των φίλων της ομάδας μέχρι τέλους.

Το λέμε αυτό γιατί οι Ερυθρόλευκοι έχουν αποκτήσει ήδη αρκετούς αξιόλογους ποδοσφαιριστές, αναμένεται να προβούν σε τουλάχιστον δυο προσθήκες ακόμα, ενώ φυσικά υπάρχει και το θέμα των ενδεχόμενων πωλήσεων, με κορυφαία την υπόθεση του Παναγιώτη Ρέτσου.

Για τον μικρό σάς έχουμε γράψει πολλάκις ότι παρακολουθείται από πολλές σημαντικές ομάδες και στον Ολυμπιακό έχουν θέσει πολύ ψηλά τον πήχη και δεν σκοπεύουν να τον πουλήσουν, παρά μόνο με το αζημίωτο.

Βέβαια, όσο δεν έρχεται προσφορά με τα χρήματα που περιμένουν οι Πειραιώτες, το ενδεχόμενο της παραμονής του νεαρού στόπερ στο Λιμάνι δείχνει να κερδίζει έδαφος.

Ωστόσο, τα δεδομένα θα αλλάξουν αυτόματα εάν «σκάσει» πρόταση που θα αγγίζει ή θα ξεπερνά τα 20 εκατομμύρια, κάτι που δεν είναι απίθανο να συμβεί από τη στιγμή που στην υπόθεση έχει εμπλακεί ο κορυφαίος μάνατζερ, Φάλι Ραμαντάνι.

Πάντως, το γεγονός ότι ο γνωστός ατζέντης είχε πρόσφατα συνάντηση με τον 19χρονο παίκτη και τον πατέρα του δεν συνεπάγεται απαραίτητα εξελίξεις, όπως γράφτηκε σε ελληνικά ΜΜΕ. Δεν είναι παράλογο ένας μάνατζερ να συναντιέται με τον... πελάτη του ούτε σημαίνει αυτόματα ότι βρισκόμαστε προ οριστικών εξελίξεων.

Μιας και αναφέραμε τον Ραμαντάνι, πάντως, ενδιαφέρον παρουσιάζει το άνοιγμα που επιχειρεί ο γνωστός ατζέντης στην ελληνική αγορά, πέραν του Ολυμπιακού.

Πριν από λίγο καιρό σας είχαμε αποκαλύψει ότι συναντήθηκε με παράγοντες της ΑΕΚ και του ΠΑΟΚ, ενώ χθες άνθρωποι της εταιρείας του βρέθηκαν ως επίτιμοι καλεσμένοι τόσο στην Τούμπα, παρακολουθώντας το ΠΑΟΚ-Έστερσουντ, όσο και στη Λεωφόρο για το Παναθηναϊκός-Αθλέτικ Μπιλμπάο.

*sportdog.gr
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.