Ads Top

Νέο σκάνδαλο στο ελληνικό ποδόσφαιρο με γνωστό όνομα - Πλαστογράφησαν το συμβόλαιο του στην ΕΠΟ!


Νέο σκάνδαλο στο ελληνικό ποδόσφαιρο με γνωστό όνομα - Πλαστογράφησαν το συμβόλαιο του στην ΕΠΟ!

Στο μαγικό χώρο του ελληνικού ποδοσφαίρου έχουμε δει πάρα πολλά, ωστόσο ποτέ δεν είναι αρκετά. Καθημερινά κυκλοφορούν νέες ιστορίες, καθώς οι παράγοντες προσπαθούν να… ξεπεράσουν κάθε φορά τον εαυτό τους.

Άλλωστε, με τα οικονομικά των περισσότερων ΠΑΕ να βρίσκονται σε τραγική κατάσταση, οι διοικήσεις ψάχνουν τρόπους, νόμιμους και μη, για να γλιτώσουν χρήματα. Αυτό συνέβη και στην συγκεκριμένη περίπτωση, όπου υπήρξε… εξαπάτηση προπονητή, από ομάδα με την οποία έδωσαν τα χέρια λίγες ημέρες πριν!

Απίστευτο κι όμως… ελληνικό. Ο Έλληνας κόουτς, πολύ γνωστός και για την καριέρα του ως ποδοσφαιριστής, μίλησε με τους ανθρώπους της ομάδας και συμφώνησε ώστε να αναλάβει την τεχνική ηγεσία του συλλόγου, στο νέο ξεκίνημα που θέλουν να κάνουν.

Ο ίδιος το ήξερε πως δεν υπήρχαν πολλά χρήματα, ωστόσο ήθελε να δουλέψει στην ομάδα, καθώς πίστευε στο πρότζεκτ και δυστυχώς, πίστεψε και σε όσα του είπαν. Και γράφουμε δυστυχώς, γιατί πολύ γρήγορα κατάλαβε πως δεν μπορεί να έχει εμπιστοσύνη ούτε στον πρόεδρο!


Τι ανακάλυψε λοιπόν ο Έλληνας κόουτς, αφού υπέγραψε το συμβόλαιο του με την ομάδα της Football League; Ότι άλλα συμφώνησαν, άλλα υπέγραψε και άλλα κατέθεσε ο σύλλογος στην ΕΠΟ!

Συγκεκριμένα, διαπίστωσε πως το συμβόλαιο που κατατέθηκε από την ιστορική ομάδα στην Ομοσπονδία, είναι διαφορετικό και έχει πλαστογραφημένη την υπογραφή του. Όπως καταλαβαίνετε έγινε έξαλλος, προφανώς η συμφωνία τους πλέον δεν ισχύει, ενώ απομένει να δούμε πως θα κινηθεί ο ίδιος και ποια θα είναι η αντίδραση της ΕΠΟ.

Νέοι – σοβαροί – μπελάδες λοιπόν για τον ιστορικό σύλλογο, ο οποίος τα τελευταία χρόνια έχει ταλαιπωρηθεί αρκετά και όπως διαπιστώνουμε, πολύ δύσκολα θα ορθοποδήσει.
*Το SportDog γνωρίζει και το όνομα του προπονητή και της ομάδας και θα… επανέλθει στο θέμα τις επόμενες ημέρες…

*sportdog.gr
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.