Ads Top

Έτσι "απαντάει" ο Καπίνο στις φήμες για... Προτό - Ηχηρό "μήνυμα" του Έλληνα γκολκίπερ στον Χάσι!


Ποια είναι η απίστευτη αντίδραση του πορτιέρο των Ερυθρόλευκων στα σενάρια που θέλουν τη διοίκηση να φέρνει έναν έμπειρο άσο στη θέση του; "Καυτό" παρασκήνιο...

Την ώρα που κορυφώνεται η μάχη και η αγωνία για την απόκτηση επιθετικού στον Ολυμπιακό, ένα μέλος των Ερυθρολεύκων βάζει «στοπ» στα μεταγραφικά σενάρια, που αφορούν τη θέση του.

Ο λόγος για τον Στέφανο Καπίνο, ο οποίος εδώ και τέσσερα επίσημα ματς δίνει παραστάσεις πολύ υψηλού επιπέδου, αυξάνοντας κάθε φορά όλο και περισσότερο το αίσθημα ασφαλείας στο Λιμάνι, για τη θέση κάτω από τα δοκάρια.

Ο Ελληνας διεθνής τερματοφύλακας μπορεί να μην έδωσε τις καλύτερες δυνατές «υποσχέσεις» στο ξεκίνημα της σεζόν, σε επίσημα και φιλικά ματς, όμως «κατέβασε τα ρολά», τόσο στα δύο πολύ κρίσιμα και δύσκολα ματς με τη Ριέκα (απέτρεψε το 0-2 και το 1-1 σε Φάληρο και Κροατία, αντίστοιχα) όσο και στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος με τη Λάρισα, όταν στέρησε από τους Θεσσαλούς την ισοφάριση σε 2-2.

Το... κρεσέντο του συνεχίστηκε και κόντρα στη Λαμία, όμως, καθώς στέρησε από τους νεοφώτιστους στα σαλόνια την ευκαιρία να προηγηθούν όταν «πατούσαν» καλύτερα στο γήπεδο του Περιστερίου, στα πρώτα λεπτά του σαββατιάτικου ματς.

Γενικά, ο Καπίνο δείχνει ότι έχει πάρει τα... πάνω του και στέλνει ξεκάθαρο μήνυμα στον Μπεσνίκ Χάσι ότι μπορεί να τον εμπιστεύεται σε απόλυτο βαθμό.

Την ίδια ώρα, ο Σίλβιο Προτό φαίνεται να έχει βάλει «λυτούς και δεμένους» για να φύγει από την Οστάνδη και να συνεργαστεί ξανά με τον πρώην προπονητή του στην Αντερλεχτ, όμως είναι λογικό στον Πειραιά να αρνητικοί σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο και να υπογραμμίζουν σε όλους τους τόνους ότι μεταγραφικό θέμα τερματοφύλακα για τον Ολυμπιακό δεν υφίσταται...

Πάντως, στο Βέλγιο επιμένουν ότι οι Ερυθρόλευκοι έχουν κάνει κρούση εδώ και μία εβδομάδα στον 34χρονο γκολκίπερ, όμως σημειώνουν πως είναι εκείνος ο οποίος πιέζει για να γίνει η μεταγραφή, έχοντας εκφράσει την επιθυμία να φύγει από την ομάδα του.

Όπως φαίνεται, ο Βέλγος τερματοφύλακας έχει συνηθίσει να παίζει στο Τσάμπιονς Λιγκ και κάνει ό,τι μπορεί για να επανέλθει στο κορυφαίο επίπεδο, μια και το ενδιαφέρον στην Οστάνδη είναι σίγουρα περιορισμένο...

Πάντως, από τον Ολυμπιακό έχουν διαψεύσει κατηγορηματικά κάθε σενάριο για την απόκτηση του συγκεκριμένου τερματοφύλακα, καθώς εκτός των άλλων, έχει υψηλό κασέ για να κάθεται στον πάγκο, πίσω από τον Καπίνο.

*sportdog.gr
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.