Ads Top

Φοβερή κίνηση από Ιβάν για Βιεϊρίνια - «Ξεχνάει» Τζαβέλλα, Τζιόλη και Πέλκα για το μεγάλο "μπαμ"!


Tα... πάντα κάνει το αφεντικό του Δικεφάλου για να "κλείσει" το τεράστιο deal που θα "γκρεμίσει" την Τούμπα– Πώς θέλει να... τρελάνει τους φιλάθλους των ασπρόμαυρων;


Ολοένα και πιο κοντά φαίνεται ότι βρίσκεται η επιστροφή του Αντελίνο Βιεϊρίνια στον ΠΑΟΚ, με τις πληροφορίες από τη Θεσσαλονίκη να λένε ότι σήμερα θα γίνει ραντεβού ανάμεσα στον μάνατζερ του παίκτη, Πολ Κουτσολιάκο, και τους ανθρώπους του Δικεφάλου, για να συζητηθούν όλα τα δεδομένα της μεγάλης μεταγραφής.

Όπως σας γράφαμε και σε χθεσινό ρεπορτάζ, το γεγονός ότι ο Δικεφάλος θα καθίσει μετά από πολύ καιρό στο ίδιο τραπέζι με τον εν λόγω μάνατζερ, με τον οποίο έχει κατά το παρελθόν έρθει σε πολλές "συγκρούσεις", σημαίνει πολλά και δείχνει κυρίως την επιθυμία που υπάρχει στην Τούμπα για να γίνει -με κάθε τρόπο- το συγκεκριμένο deal.

Βέβαια, ο κορυφαίος ατζέντης δεν μπορεί από μόνος του να "κλείσει", ή να "χαλάσει", τη συμφωνία, όπως σας τονίζαμε και χθες, καθώς πρωταρχικό ρόλο παίζει η επιθυμία του παίκτη να γυρίσει στη Θεσσαλονίκη. Ωστόσο, η... επανασύνδεση του ΠΑΟΚ μαζί του, μπορεί να... βοηθήσει στις διαπραγματεύσεις με τη Βόλφσμπουργκ, έτσι ώστε η γερμανική ομάδα να ρίξει τις απαιτήσεις της.


Για να γίνει αντιληπτό τι έχει συμβεί ανάμεσα στον Δικεφάλο και τον Πολ Κουτσολιάκο, θυμίζουμε ότι δύο πλευρές είχαν "κοντραριστεί" σε τρεις υποθέσεις στο πρόσφατο παρελθόν. Αρχικά, για τον Γιώργο Τζαβέλλα, που ανανέωσε το συμβόλαιό του, χωρίς την παρουσία του μάνατζέρ του, μετά από απαίτησή των Ασπόμαυρων, και εν συνέχεια για τον Αλέξανδρο Τζιόλη, όπου οι δύο πλευρές πήγαν στα δικαστήρια για την προμήθεια του μάνατζερ για τον δανεισμό του παίκτη στην Καϊσέρισπορ, με τον Πολ Κουτσολιάκο να βγαίνει νικητής από τη συγκεκριμένη "μάχη". Κόντρα, όμως, υπήρξε και για τον Δημήτρη Πέλκα, όπου πάλι ο ΠΑΟΚ ζήτησε από τον παίκτη να παρακάμψει τον ατζέντη του για να ανανεώσει το συμβόλαιό του.

Έτσι, λοιπόν, αντιλαμβάνεται κανείς πόσο σημαντική είναι η συνάντηση ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον Έλληνα μάνατζερ μετά τα όσα έχουν συμβεί. Ο Δικεφάλος προφανώς βάζει... νερό στο κρασί του για χάρη του Αντελίνο Βιεϊρίνια και "ξεχνάει" ό,τι έχει προηγηθεί για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του Πορτογάλου που αναμένεται να προκαλέσει ντελίριο ενθουσιασμού στην Τούμπα.

sportdog
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.