Ads Top

Αποκάλυψη Λαΐφη για Ολυμπιακό και το μέλλον του!


Ο Κύπριος άσος βρίσκεται στην πατρίδα του, για τις υποχρεώσεις με την Εθνική ομάδα και μίλησε για τους Πειραιώτες...


Μεταξύ άλλων χαρακτήρισε πρόκληση τον Ολυμπιακό και την πιθανότητα να φορέσει τη φανέλα του!

Αναλυτικά όσα είπε στο ραδιόφωνο του ACTIVE.

«Νέος προπονητής, νέα φιλοσοφία. Αρχίσαμε τις προπονήσεις, θα δούμε τι θέλει ο προπονητής και είμαι αισιόδοξος ότι θα πάμε καλά».

Το νομίζεις ότι ο Ραν Μπεν Σιμόν θα προσθέσει στην ομάδα
«Νομίζω θα μας δώσει περισσότερη αυτοπεποίθηση και είμαι αισιόδοξος ότι θα πάμε πολύ καλύτερα. Και μόνο από την πρώτη προπόνηση από τον τρόπο που μας μίλησε νομίζω ότι θα πάμε καλά. Άκουσα τα καλύτερα από όλους τους συμπαίκτες μου στην Εθνική για τον Ραν Μπεν Σιμόν και εύχομαι να πάνε όλα καλά».

Τα ότι ο νέος προπονητής της Εθνικής δούλεψε παλαιοτέρα στην Κύπρο θα βοηθήσει;
«Σίγουρα. Ξέρει το κυπριακό ποδόσφαιρο, το κυπριακό πρωτάθλημα και είναι πολύ σημαντικό. Θα προσπαθήσει να βγάλει από τον κάθε παίκτη τον καλύτερο του εαυτό. Είμαι σίγουρος γι’ αυτό».

Ακολουθούν δύο παιχνίδια με Βοσνία εντός και Εσθονία εκτός. Δύο διαφορετικά ματς.
«Εγώ πιστεύω ότι μπορούμε να κερδίσουμε και τα δύο παιχνίδια. Ήρθε νέος προπονητής, άλλαξε η ψυχολογία και έχω εμπιστοσύνη στην ομάδα μας ότι μπορεί να τα καταφέρει. Η Βοσνία σίγουρα είναι μια πάρα πολύ καλή ομάδα, χρειάζεται βαθμούς και έρχεται πεισμωμένη στην Κύπρο. Εμείς δεν έχουμε να χάσει τίποτα θα κυνηγήσουμε όσο περισσότερους βαθμούς μπορούμε για να ετοιμαστούμε για την επόμενη διοργάνωση. Όσον αφορά το παιχνίδι με την Εσθονία είναι στα μέτρα μας και πιστεύω ότι θα κάνουμε ότι πρέπει για να τα καταφέρουμε να κερδίσουμε».

Τι θα ήθελες να πεις στον κόσμο της Εθνικής
«Θέλω να τους πω να μείνουν δίπλα μας να στηρίξουν τη νέα προσπάθεια που κάνουμε και ότι θα δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό για να φέρουμε βαθμούς και αποτελέσματα. Θέλουμε να προετοιμαστούμε όσο το δυνατό καλύτερα για τα προκριματικά του Εuro, όπου θέλουμε να πετύχουμε τον μεγάλο στόχο της πρόκρισης».

Για την κακή πορεία της Σταντάρ
«Δεν αρχίσαμε καλά το πρωτάθλημα, αλλά πιστεύω ότι όλες οι ομάδες έχουν τα πάνω και τα κάτω τους. Σε προσωπικό επίπεδο το θετικό είναι ότι παίζω συνέχεια. Πιστεύω ότι τα πάω καλά, άσχετα αν η ομάδα δεν έχει καλά αποτελέσματα. Νιώθω ότι δίνω τον καλύτερο μου εαυτό και πιστεύω ότι όλα θα πάνε καλά».

Σκέφτεσαι κάποια στιγμή το ελληνικό πρωτάθλημα, αφού ανήκεις τον Ολυμπιακό
«Τώρα τελείωσε η μεταγραφική περίοδος στην Ελλάδα, δεν το σκέφτομαι τώρα. Είμαι απόλυτα προσηλωμένος στην ομάδα μου. Για το καλό της ομάδας πρέπει να βελτιωθούμε άμεσα. Εντάξει, το θέμα Ελλάδας του χρόνου θα επανέλθει σίγουρα. Μια πρόκληση όπως ο Ολυμπιακός είναι πάντα στο μυαλό μου. Ο Ολυμπιακός είναι μεγάλη ομάδα
προκρίθηκε ξανά στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ και σίγουρα του χρόνου θα το δούμε».

Την Ανόρθωση την παρακολουθείς;
«Πάντα την Ανόρθωση την παρακολουθώ. Είδα το δεύτερο παιχνίδι. Το σημαντικό είναι ότι πήραμε τους τρείς βαθμούς. Τέσσερις βαθμούς σε δύο παιχνίδια είναι καλό ξεκίνημα, αλλά πρέπει να βελτιωθεί, πρέπει να παίξουμε καλύτερα».

Χρησιμοποιείς πρώτο πληθυντικό. Νιώθεις την Ανόρθωση ομάδα σου;
«Η Ανόρθωση είναι η ομάδα που πήρα τις πρώτες μου συμμετοχές. Πάντα θα τους παρακολουθώ, θα τους σκέφτομαι όπου και να είμαι. Οι φίλοι της Ανόρθωσης νοιάζονται για μένα και αυτό είναι ωραίο συναίσθημα».

sportdog
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.