Ads Top

Δήλωση- «φωτιά» Μουρίνιο για τον Ζλάταν!


Μπορεί ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς να βρίσκεται σε φάση αποθεραπείας μετά τον σοβαρό του τραυματισμό στο γόνατο, όμως αυτό δεν τον εμποδίζει να συζητάει με την Μάντσεστερ- πράγμα που παραδέχτηκε και ο Ζοσέ Μουρίνιο!

Ο Πορτογάλος προπονητής των «Κόκκινων Διάβολων» σε δηλώσεις του πριν από λίγη ώρα παραδέχτηκε πως η Γιουνάιτεντ βρίσκεται σε συζητήσεις με τον Σουηδό σούπερ σταρ, προκειμένου αυτός να επιστρέψει στο «Ολντ Τράφορντ» όταν ξεπεράσει πλήρως στον τραυματισμό του.

«Είναι τραυματίας και θέλει χρόνο για να το ξεπεράσει. Προφανώς και δεν είναι έτοιμος να παίξει ακόμα. Δεν είναι κάτι επείγον, κάτι που πρέπει να το ξεκαθαρίσουμε από τώρα. Νομίζω πως ήταν ξεκάθαρος δείχνοντας πως ό,τι έκανε πέρυσι δεν ήταν ικανοποιητικό για τον ίδιο. Πιστεύει πως μπορεί να προσφέρει ακόμα περισσότερα και θέλει να συνεχίσει στο κορυφαίο επίπεδο, οπότε συζητάμε το ενδεχόμενο να επιστρέψει στην ομάδα για το δεύτερο μισό της φετινής σεζόν», ήταν τα λόγια του Μουρίνιο.

Όπου υπάρχει καπνός, λοιπόν, (κάτι που είχε φανεί κι από το γεγονός πως ο νεοφερμένος Λουκάκου είχε ζητήσει την άδεια του Ζλάταν για να πάρει τη φανέλα με το νούμερο 9), υπάρχει και φωτιά.

Στην περίπτωση του Σουηδού, μάλλον είναι και λάβρα...

*sdna.gr
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.