Ads Top

ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΠΩΛΗΣΗ Μήτρογλου! - ΑΣΥΛΛΗΠΤΑ εκατομμύρια!


Αβέβαιο φέρεται να είναι το μέλλον του Έλληνα φορ στην Πορτογαλία! Τί σκέφτεται να κάνει με την περίπτωσή του η Μπενφίκα, το ενδιαφέρον ευρωπαϊκών ομάδων και τα χρήματα που... ζαλίζουν!

Πολύ πιθανή είναι η παραχώρηση του Κώστα Μήτρογλου από τη Μπενφίκα στην εκπνοή της μεταγραφικής περιόδου, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της «Ο Jogo»!

Όπως αναφέρεται στο δημοσίευμα, ο πορτογαλικός σύλλογος έχει δεχθεί προτάσεις για τον Έλληνα φορ και δεν είναι αρνητική στο να τον πουλήσει.

Συγκεκριμένα, πληροφορίες αναφέρουν ότι η Μπενφίκα αξιώνει 25.000.000 ευρώ για την παραχώρηση του Έλληνα «κανονιέρη», χρήματα που σαφώς και δεν είναι εύκολο να δοθούν. Παρ’ όλα αυτά, λέγεται ότι η πορτογαλική ομάδα έχει δεχθεί προσφορά 15 εκατομμυρίων από την αγγλική Γουλβς, ενώ ενδιαφέρον φέρεται να υπάρχει για τον «Μητρογκόλ» και από την γαλλική Μαρσέιγ!

Παράλληλα, στο προαναφερθέν ρεπορτάζ της «Ο Jogo» αναφέρεται ότι ως αντικαταστάτης του θα έρθει ο Βραζιλιάνος Γκάμπριελ Μπαρμπόσα (γνωστός και ως Γκαμπιγκόλ) της Ίντερ!

«Ο Βραζιλιάνος επιθετικός της Ίντερ, Γκαμπιγκόλ, περιμένει την πολύ πιθανή αποχώρηση του 29χρονου Έλληνα διεθνούς από τους νταμπλούχους Πορτογαλίας προκειμένου να ενταχθεί στην Μπενφίκα και να τον αντικαταστήσει στο ρόστερ της ομάδας του Ρούι Βιτόρια», αναφέρει χαρακτηριστικά το ρεπορτάζ.

*sportdog.gr
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.