Ads Top

Τρίζει η καρέκλα του Κόντε! Απίθανο όνομα για διάδοχός του!


Ο Ιταλός τεχνικός της Τσέλσι δεν πρέπει να αισθάνεται και πολύ σίγουρος στον πάγκο των "μπλε", ενώ ήδη κυοφορείται ένα σενάριο-βόμβα!

Ένα σενάριο-βόμβα έφερε στο φως της δημοσιότητας γερμανική ιστοσελίδα, ρεπορτάζ της οποίας κάνει λόγο για ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της Τσέλσι από τον Τόμας Τούχελ στη θέση του Αντόνιο Κόντε.

Όπως επισημαίνει δημοσίευμα της Sportbild, ο Αντόνιο Κόντε παραμένει υπ’ ατμόν όσον αφορά τον πάγκο της Τσέλσι, καθώς στα υψηλά κλιμάκια της ομάδας επικρατεί δυσφορία για τον Ιταλό τεχνικό. Η εκτός έδρας απέναντι στην Τότεναμ κατά κάποιο τρόπο έδωσε παράταση ζωής στον Κόντε μιας και η ατμόσφαιρα παραμένει τεταμένη τόσο λόγω της απώλειας του Σούπερ Καπ από την Άρσεναλ όσο και εξαιτίας της έντονης διαφωνίας σε σχέση με την μεταγραφική πολιτική της ομάδας.

Ο ιδιοκτήτης των «μπλε» Ρόμαν Αμπράμοβιτς και η υπεύθυνη μεταγραφικού τμήματος Μαρίνα Γκρανοφσκάια παρουσιάζονται δυσαρεστημένοι, με την «τσαρίνα του παγκοσμίου ποδοσφαίρου» να έχει συζητήσει σύμφωνα με το ρεπορτάζ το ενδεχόμενο συνεργασίας με τον Τούχελ δίνοντάς στον πρώην τεχνικό της Ντόρτμουντ το χρίσμα για τη θέση του προπονητή.

Στη λίστα των υποψηφίων βρίσκεται και το όνομα του Λουίς Ενρίκε, η αδυναμία του ωστόσο χρήση της αγγλικής αποδυναμώνει την πιθανότητα συνεργασίας. Αντιθέτως, ο Τούχελ έχει και στα υπέρ το γεγονός της ενασχόλησης με νέους παίκτες και την ανάδειξή αυτών, στοιχείο που ο Αμπράμοβιτς θα ήθελε να δει κάποια στιγμή να λαμβάνει χώρα στην Τσέλσι.

*sportdog.gr
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.