Ads Top

Στην Ελλάδα ο Ένγκελς – Έτοιμος να τα… σκάσει χοντρά ο Ολυμπιακός – Τι συμβαίνει με τον Ρέτσο


Στην τελική ευθεία έχουν μπει οι μεταγραφές του Ολυμπιακού, καθώς την Πέμπτη θα υπάρξουν διαδοχικές ανακοινώσεις τόσο για τους παίκτες που έρχονται όσο και για αυτούς που φεύγουν.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, ακόμα δεν έχουν πέσει οι υπογραφές για το απίστευτο deal των 22 εκατομμυρίων ευρώ για την πώληση του Παναγιώτη Ρέτσου και οι συζητήσεις με τη Λεβερκούζεν βρίσκονται σε εξέλιξη.

Δεν υπάρχει κίνδυνος να χαλάσει η μεταγραφή, ωστόσο θα πρέπει να διευθετηθούν κάποιες τελευταίες λεπτομέρειες και στη συνέχεια θα έχουμε τις ανακοινώσεις.

Από εκεί και πέρα, μόλις οριστικοποιηθεί η αποχώρηση του Ρέτσου, ο Ολυμπιακός θα ανακοινώσει άμεσα και τον αντικαταστάτη του, ο οποίος θα είναι εκτός συγκλονιστικού απροόπτου ο Μπιορν Ενγκελς.

Ο 23χρονος κεντρικός αμυντικός ταξίδεψε ήδη στη χώρα μας από το Βέλγιο προκειμένου να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του στον Ολυμπιακό, αλλά οι διαπραγματεύσεις συνεχίζονται και το deal για την ώρα δεν έχει ολοκληρωθεί.

Οι συζητήσεις αναμένεται να συνεχιστούν τις επόμενες ώρες, ωστόσο φαντάζει εξαιρετικά δύσκολo να χαλάσει η μεταγραφή, η οποία θα φτάσει τα 7 εκατομμύρια ευρώ!

Μάλιστα, η ΠΑΕ Ολυμπιακός διέρρευσε ότι αν ολοκληρωθεί το "deal" του Ρέτσου, ο Ένκελς θα αποτελέσει το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα των Πειραιωτών. Ωστόσο, αν υπάρξει κάτι... πολύ δυνατό, όπως σας γράψαμε, όλα είναι πιθανά!

*sportdog.gr
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.