Ads Top

Το καμπανάκι γίνεται... καμπάνα για τον Στανόγεβιτς – Ήττα του ΠΑΟΚ από τη Λαμία (ΒΙΝΤΕΟ)


Φουντώνει ο προβληματισμός για τον Σέρβο τεχνικό μετά τη φιλική απώλεια του Δικεφάλου με τους νεοφώτιστους. Κακή εικόνα για τους Θεσσαλονικείς που έπαιξαν με τις ρεζέρβες αν και αυτό δεν αποτελεί δικαιολογία.

Ήττα στο κεκλεισμένων των θυρών φιλικό από τη νεοφώτιστη Λαμία γνώρισε ο ΠΑΟΚ.

Ντεμπούτο Πασχαλάκη

Ο Αλεξάνταρ Στανόγεβιτς εφάρμοσε στο φιλικό με τη Λαμία ένα σχήμα, το οποίο είναι σίγουρο, ότι δεν θα ξαναδούμε σε επίσημο ματς του ΠΑΟΚ. Ο Σέρβος τεχνικός παρέταξε νεαρούς, Έλληνες ποδοσφαιριστές (με εξαίρεση τον Κάτσε), με πολλές επιλογές από την Κ-20, προκειμένου να τσεκάρει την αγωνιστική τους ετοιμότητα, με την ενδεκάδα να ξεκινά με έναν νεοαποκτηθέντα ποδοσφαιριστή, τον Αλέξανδρο Πασχαλάκη, ο οποίος ανακοινώθηκε την Τρίτη και μία μέρα μετά έκανε ντεμπούτο.

Δεν είχε χημεία και έδωσε δικαιώματα στη Λαμία

Το πρώτο πράγμα που έκανε εντύπωση στην αναμέτρηση ήταν η ανομοιογένεια που έδειχνε ο ΠΑΟΚ, λόγω των παρουσίας παικτών που δεν έχουν βρεθεί ποτέ ξανά μαζί στο αρχικό σχήμα. Αυτό έδινε ένα πλεονέκτημα στη Λαμία, η οποία πατούσε καλύτερα στο χορτάρι. Η νεοφώτιστη έδειχνε πιο δεμένη ομάδα, έδειξε πολύ καλά στοιχεία και ήταν περισσότερο επικίνδυνη από τους Θεσσαλονικείς.
Οι Φθιώτες βρέθηκαν τρεις φορές (μια φορά με τον Πίτι και δύο με τον Βουό) σε θέση για γκολ και για καλή του τύχη, ο Πασχαλάκης δεν μάζεψε σε καμια από αυτές τη μπάλα από τα δίχτυα. Για του γηπεδούχους δύο ήταν καλές στιγμές, η μία με το τετ α τετ του Πέλκα στο στο 53' ύστερα από ωραία συνεργασία με τον Κλάους και μία με το σου του Κουλούρη, στην εξέλιξη της φάσης, που απομάκρυνε εντυπωσιακά ο Παπαδόπουλος.

Την έπαθε στο τέλος

Στο δεύτερο μέρος η εικόνα του ΠΑΟΚ δεν άλλαξε! Ίσα ίσα που η Λαμία φαινόταν να έχει το πάνω χέρι και να είναι το ίδιο απειλητική, λόγω των πολλών αδυναμιών που έδειχναν οι γηπεδούχοι, οι οποίοι είχαν πρόβλημα ανάπτυξης και στην κυκλοφορία. Οι Θεσσαλονικείς κατάφεραν να κάνουν όλο και όλο μία ευκαιρία και απογοήτευσαν με την εμφάνισή τους, γεγονός που σίγουρα προβλημάτισε τον Αλεξάνταρ Στανόγεβιτς.

Ο ΠΑΟΚ όμως πλήρωσε το κακό του παιχνίδι στο τέλος. Και αυτό γιατί η Λαμία κατάφερε να βρει τον δρόμο προς τα δίχτυα με κεφαλιά του Τσούκαλου. Οι ασπρόμαυροι δεν μπόρεσαν να αντιδράσουν μέχρι τέλους και έτσι ο Δικέφαλο γνώρισε την ήττα.

ΠΑΟΚ (Στανόγεβιτς): Πασχαλάκης, Δημητρίου, Πούγγουρας, Κωνσταντινίδης, Τσαούσης, Κάτσε, Χατζηδίμπας, Λημνιός, Αθανασιάδης, Πέλκας, Κουλούρης

Λαμία (Τενές): Παπαδόπουλος, Ασίγκμπα, Αναστασιάδης, Κουκόλης, Παντελιάδης, Μπλάζιτς, Ομο, Βασιλαντωνόπουλος, Ακόστα, Βουό, Πίτι



*sportdog.gr
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.